Λάρισα: Μετανιωμένος στην ανακρίτρια ο 52χρονος που ξυλοκόπησε τη σύζυγό του - «Θόλωσα από τον θυμό, δεν ήθελα να σκοτώσω»

Ολοκληρώθηκε η απολογία του - Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, κατά την άφιξή του  στο γραφείο της ανακρίτριας μια γυναίκα που βρισκόταν στον διάδρομο του φώναξε «γιατί το έκανες;» με τον ίδιο να μην δίνει καμία απάντηση

Ολοκληρώθηκε η απολογία του 52χρονου επιχειρηματία από τη Λάρισα που ξυλοκόπησε βάναυσα την 43χρονη σύζυγό του, στέλνοντάς την στο νοσοκομείο.

Κατά την απολογία του ο δράστης δήλωσε μετανιωμένος.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο επιχειρηματίας φέρεται να τόνισε: «Είμαι απαράδεκτος για όσα έκανα και δεν μπορώ να δικαιολογήσω τον εαυτό μου, όμως δεν ήθελα να την σκοτώσω. Δεν μπορούσα να αντιληφθώ τον πόνο και την ζημιά που προκαλώ, το αντιλήφθηκα μετά τις τρεις ημέρες που βρίσκομαι στα κρατητήρια. Θόλωσα από τον θυμό».

Ο 52χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας της συζύγου του, που είναι αστυνομικός.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ, κατά την άφιξη του επιχειρηματία στο γραφείο της ανακρίτριας μια γυναίκα που βρισκόταν στον διάδρομο του φώναξε «γιατί το έκανες;» με τον ίδιο να μην δίνει καμία απάντηση.

Εν τω μεταξύ την υπεράσπιση του 52χρονου ανέλαβε ο Αλέξης Κούγιας ο οποίος σε ανακοίνωσή του ζητά να μην απολογηθεί σήμερα ο πελάτης του, καθώς ο ίδιος δεν μπορεί να είναι στη Λάρισα λόγω άλλης δίκης στην οποία συμμετέχει στη Σάμο.

Τι θα υποστηρίξει

Ο 52χρονος επιχειρηματίας στα πρώτα λόγια του στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν τόνισε ότι «ήμουν μεθυσμένος και δεν κατάλαβα ότι τη χτύπησα τόσο πολύ».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο δράστης θα υποστηρίξει ότι είδε ένα μήνυμα στο κινητό της συζύγου του, το οποίο τον εξαγρίωσε και άρχισε να την χτυπά. 

Πηγή: skai.gr
TAGS: Λάρισα