Η απάντηση του Ηλία Κυριόπουλου στον Γιώργο Κύρτσο για τον θάνατο του πατέρα του

Την απάντησή του στον ευρωβουλευτή, Γιώργο Κύρτσο, ο οποίος με αφορμή τον θάνατο του καθηγητή, Γιάννη Κυριόπουλου, έκανε ανάρτηση στο twitter για να επιτεθεί  στην κυβέρνηση για τη διαχείριση της πανδημίας, έδωσε ο γιος του, Ηλίας Κυριόπουλος. 

«Έφυγε από κορωνοϊό ο καθηγητής Οικονομικών της Υγείας, Γ.Κυριόπουλος. Ήταν τριπλοεμβολιασμένος. Το ποσοστό των τριπλό εμβολιασμένων σε ΜΕΘ& θανάτους ανεβαίνει.
Είναι θέμα διάρκειας εμβολίου; Έγιναν λάθη σε συντήρηση; Υπάρχει πρόβλημα ΕΣΥ; Χρειάζονται μέτρα; Ο Μητσοτάκης δεν ασχολείτα
ι», έγραψε ο Γιώργος Κύρτσος.

Άμεση ήταν η απάντηση του γιου του, Ηλία Κυριόπουλου, ο οποίος έγραψε ότι ο πατέρας του ήταν ανοσοκατεσταλμένος, καθώς νοσούσε με σοβαρό τύπο καρκίνου και τόνισε ότι δεν επιτρέπει σε κανέναν να κάνει πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομά του. 

«Προς ενημέρωσή σας, ο πατέρας μου ήταν ανοσοκασταλμένος έχοντας λάβει βαριές θεραπείες για χρόνιο και σοβαρό τύπο καρκίνου. Δεν επιτρέπω σε κανέναν να κάνει τέτοιου είδους πολιτική χρησιμοποιώντας το όνομα του πατέρα μου», ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Πηγή: skai.gr