Πυροσβεστική

Σε κλοιό φωτιάς η χώρα: Πύρινα μέτωπα σε Χίο, Κω, Κρήτη και Μονεμβασιά - Εκκενώσεις περιοχών

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός και οι πυροσβέστες δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, καθώς για άλλη μία μέρα έχουν ξεσπάσει ταυτόχρονα πύρινα μέτωπα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, φωτιές καίνε σε Χίο, Κω, Κρήτη και Μονεμβασιά  

Κλείσιμο

Χασισοφυτεία -μαμούθ εντοπίστηκε στην Κρήτη- Πετούσαν γλάστρες στους αστυνομικούς για να τους αποτρέψουν

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε όλη την Κρήτη 

Χασισοφυτεία περίπου 2000 δέντρων, εντοπίστηκε ύστερα από τεράστια επιχείρηση, με τη συμμετοχή περίπου 150 αστυνομικών από 3 νομούς της Κρήτης (Ηράκλειο - Ρέθυμνο και Χανιά).

Παράλληλα, επιχειρήσεις έγιναν σε περιοχές του Μυλοποτάμου κυρίως σε Λιβάδια και Πέραμα, όπου βρέθηκαν επίσης μικρότερες διάσπαρτες χασισοφυτείες κι έγιναν συλλήψεις. Να σημειωθεί ότι όλες οι υποθέσεις συνδέονται με την κύρια φυτεία στον Κουρνά.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι στα Λιβάδια πετούσαν... γλάστρες από τα μπαλκόνια, στη θέα των αστυνομικών δυνάμεων!

Ήδη, έχουν γίνει τουλάχιστον τέσσερις συλλήψεις και συγκεκριμένα ενός άνδρα αλβανικής υπηκοότητας που πιάστηκε μέσα στη φυτεία του Κουρνά και τριών Κρητικών, από τα Λιβάδια και το Πέραμα Μυλοπόταμου, ενώ αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα.


 

Πηγή: skai.gr