ΣΥΡΙΖΑ: Κατατέθηκε η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα - παρέμβαση Παππά προς Κασσελάκη - Υποψήφιος για πρόεδρος ο Πολάκης

Γεροβασίλη: Μόνη λυτρωτική λύση οι νέες εκλογές προέδρου" - Το κείμενο της πρότασης μομφής - Υποψηφιότητα για την προεδρία ανακοίνωσε ο Παύλος Πολάκης -  Λεπτό προς λεπτό οι ραγδαίες εξελίξεις 

Κλείσιμο

Συλλήψεις για ζωοκλοπή και όπλα στην Κρήτη

Συλλήψεις για ζωοκλοπή στο Ρέθυμνο και για κατοχή όπλων στα Χανιά

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ σε περιοχή του Δήμου Μυλοποτάμου από αστυνομικούς του Τμήματος Αστυνομικών Επιχειρήσεων Μυλοποτάμου, δύο Έλληνες για παραβάσεις της Αστυνομικής Διάταξης περί Ζωοκλοπής.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έλεγχο σε δύο Ι.Χ.Φ. αυτοκίνητα οδηγούμενα από τα συγκεκριμένα πρόσωπα κατά τη διάρκεια του οποίου διαπιστώθηκε να μεταφέρουν 285 αρνιά τα οποία δεν έφεραν ενώτια σήμανσης και σχηματίστηκε σε βάρος τους σχετική δικογραφία.

Η προανάκριση διενεργείται από το Αστυνομικό Τμήμα Μυλοποτάμου.

Στο μεταξύ, συνελήφθησαν, σε περιοχές του Δήμου Σφακίων από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Χανίων, δύο Έλληνες, σε διαφορετικές περιπτώσεις, κατηγορούμενοι για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες σε οικίες δύο ημεδαπών.

Κατά τη διάρκεια των ερευνών βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά, 2 κυνηγετικά όπλα, πιστόλι με γεμιστήρα, 33 φυσίγγια, 3 μαχαίρια και εξάρτημα όπλου προσαρμογής διόπτρα. Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Χανίων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ