μέτρα

Αυξημένα μέτρα της ΕΛΑΣ την Παρασκευή σε όλη την Ελλάδα για τα συλλαλητήρια - Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα

Η εντολή που έχει δοθεί στην ΕΛΑΣ, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, είναι «να διαφυλάξει την ασφάλεια των διαδηλωτών και την ασφαλή διεξαγωγή των διαδηλώσεων».

Κλείσιμο

Κομοτηνή: Σκηνές «Άγριας Δύσης» σε καταυλισμό Ρομά με 3 τραυματίες - Δείτε βίντεο

Συγκεκριμένα, κάμερα δείχνει δύο άνδρες να πυροβολούν με καραμπίνες άτομα που βρίσκονταν σε σπίτι της περιοχής, τα οποία απάντησαν με πέτρες

Πυροβολισμοί έπεσαν σε καταυλισμό Ρομά στην Κομοτηνή, με τις σκηνές να θυμίζουν «Άγρια Δύση», όπως φαίνεται και από σχετικό βίντεο.

Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε στον ΣΚΑΪ και ο Θεοδόσης Πάνου, κάμερα δείχνει δύο άνδρες να πυροβολούν με καραμπίνες άτομα που βρίσκονταν σε σπίτι της περιοχής, τα οποία απάντησαν με πέτρες. Από τη συμπλοκή τραυματίστηκαν 3 άτομα, ενώ οι δύο δράστες έχουν συλληφθεί από την Αστυνομία.

Πηγή: skai.gr