ΚΑΙΡΟΣ

Μποτιλιάρισμα στον Κηφισό και την Αττική Οδό - Κλειστή η Αμαλίας λόγω συγκέντρωσης διαμαρτυρίας

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Που καταγράφονται κυκλοφοριακά προβλήματα 

Έκλεισε η Αμαλίας και πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στο κέντρο της Αθήνας λόγω συγκέντρωσης - πορείας διαμαρτυρίας του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα.

Παράλληλα, σημαντικές καθυστερήσεις άνω της μισής ώρας παρατηρούνται στην Αττική οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Μαραθώνος έως την έξοδο για Λαμία.
Καθυστερήσεις άνω του ενός τετάρτου σημειώνονται και στο ρεύμα προς αεροδρόμιο από Μεταμόρφωση έως Κηφισίας.

Με πολύ χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην άνοδο του Κηφισού από Μοσχάτο έως Αχαρνών στην άνοδο της Κηφισιας μέχρι το Χαλάνδρι, στη κάθοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου, της Αρδηττού και την παραλιακή προς Πειραιά από Ελληνικό έως Άλιμο.

Νωρίτερα πολύ αυξημένη ήταν η κυκλοφορία των οχημάτων στην άνοδο του Κηφισού μέχρι τη Μεταμόφρωση λόγω σύγκρουσης οχήματος με μοτοσυκλέτα πριν από λίγο στη Μεταμόρφωση.

Σύγκρουση οχημάτων σημειώθηκε νωρίτερα και στην Αττική Οδό στην αριστερή λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς Ελευσίνα μετά την έξοδο Πεντέλης.

Λόγω των τροχαίων είχε επηρεαστεί και η Αττική Οδός προς Ελευσίνα, όπου παρατηρούνται σημαντικά κυκλοφοριακά προβλήματα από τον Γέρακα μέχρι τη Μεταμόρφωση.

Πηγή: skai.gr