ΚΑΙΡΟΣ

Φωτιά σε δασική έκταση στο Διαλεκτό Καβάλας: Νέο μήνυμα από το 112 για εκκενώσεις - Τραυματίστηκαν 2 πυροσβέστες

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Με μήνυμα από το 112 οι κάτοικοι κλήθηκαν να εκκενώσουν 7 περιοχές - 2 πυροσβέστες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο -  Έχουν εγκαύματα στα χέρια και το πρόσωπο 

Φωτιά ξέσπασε το μεσημέρι της Δευτέρας σε δασική έκταση στο Διαλεκτό του Δήμου Νέστου στην Καβάλα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική το πύρινο μέτωπο είναι κοντά σε σπίτια.

Με νέο μήνυμα από το 112 οι κάτοικοι σε Νέο Ξεριά, Παλαιό Ξεριά και Γέροντα κλήθηκαν να εκκενώσουν προς κόμβο Χρυσούπολης.

Νωρίτερα, το 112 έστειλε μηνύματα για απομάκρυνση των κατοίκων από το Διαλεκτό και τις περιοχές Δαμασκηνιά, Εκλεκτό, Αβραμυλιά προς Παλαιά Εθνική Οδό κ

Kατά τις προσπάθειες κατάσβεσης τραυματίστηκαν δύο πυροσβέστες και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, ενώ ένα πυροσβεστικό όχημα υπέστη ζημιές.Σύμφωνα με πληροφορίες ο ένας από τους πυροσβέστες έχει υποστεί εγκαύματα στο πρόσωπο και ο άλλος στα χέρια. Και οι δυο έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με έξι οχήματα και ένα αεροσκάφος ενώ οι ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή, δυσχεραίνουν το έργο της κατάσβεσης της πυρκαγιάς.

Πηγή: skai.gr