Άρχισε η έξοδος της Καθαράς Δευτέρας – Κυκλοφορία «μετ' εμποδίων» στην Αθηνών- Κορίνθου κι άλλους κεντρικούς οδικούς άξονες

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην έξοδο της Αθηνών – Κορίνθου, την έξοδο της Αθηνών - Λαμίας και στη Λ. Σχιστού στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά

Με πολλά προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφοριά σε πολλούς κεντρικούς οδικούς άξονες ενώ αυξημένη ειναι η κίνηση στην Έξοδο της Αθηνών - Κορίνθου καθώς συνεχιζεται η εξοδος των εκδρομέων για το τριήμερο της Καθαρας Δευτέρας.

Οι πρώτοι εκδρομείς του τριημέρου της Καθαράς Δευτέρας εγκαταλείπουν ήδη την Αθήνα με αποτέλεσμα η κίνηση να είναι αυξημένη στα ρεύματα εξόδου και στις δύο Εθνικές Οδούς. 

Ειδικά στον Κηφισό, η κίνηση είναι πολύ αυξημένη - στο «κόκκινο» - σχεδόν σε όλο το μήκος της Εθνικής και στα δύο ρεύματα. 

κηφισος

Aυξημένη κίνηση στην Αττική Οδό στο ρεύμα προς Ελευσίνα.

Με χαμηλές ταχύτητες κινούνται τα οχήματα στην έξοδο της Αθηνών – Κορίνθου. 

Αυξημένη κίνηση παρατηρείται επίσης στη Λ. Σχιστού στο ρεύμα προς Σκαραμαγκά. 

Υπενθυμίζεται ότι - σύμφωνα με τα έκτακτα μέτρα της Τροχαίας - η απαγόρευση της κυκλοφορίας των φορτηγών άνω των 3.5 τόνων έχει τεθεί σε ισχύ σήμερα 16.00 – 21.00 και το Σαββατοκύριακο από τις 8 το πρωί μέχρι τις 13.00 το μεσημέρι. 

Αναλυτικότερα, αυξημένη κίνηση καταγράφεται στην άνοδο του Κηφισού από την Πειραιώς έως την Αχαρνών και προβλήματα παρατηρούνται και στη Μεταμόρφωση έως το Περιστέρι.

Μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν στην Αττικη Οδο στο ρεύμα προς Ελευσίνα άνω των 30' από κόμβο Μαραθώνος έως κόμβο Μεταμόρφωσης.

 Καθυστερήσεις υφίστανται και στην Περιφερειακή Υμηττού 25'-30' από τον κόμβο Πλακεντίας έως τον κόμβο Μεταμόρφωσης .

Πυκνή ροή οχημάτων υπάρχει και στην άνοδο της Κηφισίας από την Πανόρμου έως την Εθνικής Αντιστάσεως.

Πηγή: skai.gr