ΚΑΙΡΟΣ

Κάρυστος: Τι απαντά ο πρώην σύντροφος της γνωστής ηθοποιού που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Για «φαιδρά δημοσιεύματα» κάνει λόγο ο πρώην σύντροφος της ηθοποιού

Για «φαιδρά δημοσιεύματα» κάνει λόγο ο Ανδρέας Κομπόσσης τα οποία ανέφεραν ότι η πρώην σύντροφός του, ηθοποιός, συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.

«Καλημέρα.στο πλαίσιο των φαιδρών δημοσιευμάτων η απάντηση μας σήμερα το πρωί από την παραλία.καλά μπάνια και καλές διακοπές σε όλες και όλους.», έγραψε στο Facebook ποστάροντας μια φωτογραφία τους από την παραλία.

Ωστόσο, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το βράδυ της Κυριακής η γνωστή ηθοποιός συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία και απειλή σε βάρος του πρώην συντρόφου της σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα της Καρύστου όπου διέμεναν για τις διακοπές τους.

Ο πρώην σύντροφός της (με τον οποίο φέρεται να έχει ένα παιδί και διατηρεί καλές σχέσεις), δήλωσε πως δεν επιθυμεί την ποινική της δίωξη, ωστόσο σε βάρος της σχηματίστηκε αυτεπαγγέλτως σχετική δικογραφία.

Όπως αναφέρει το eviathema.gr η ηθοποιός έχοντας καταναλώσει υπερβολικό αλκοόλ λίγο μετά το απόγευμα για άγνωστο λόγο μέχρι στιγμής άρχισε να σπάει τα πάντα μέσα στο δωμάτιο, να βρίζει και να χτυπάει τον πρώην σύντροφό της.

Αστυνομικοί που ειδοποίηθηκαν από τους υπευθύνους του ξενοδοχείου αλλά και ενοίκους έσπευσαν στο σημείο και συνέλαβαν την ηθοποιό.

Στη συνέχεια η ηθοποιός οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα Καρύστου όπου αφού έδωσε κατάθεση αφέθηκε ελεύθερη με εντολή εισαγγελέα.

Πηγή: skai.gr