Αποκλειστικά πλάνα του ΣΚΑΪ από τον λαμπερό γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο στην Καλαμάτα

Ντυμένοι στα λευκά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η καλή του έφθασαν στην προκυμαία με ένα σκάφος με τις εικόνες να είναι ειδυλλιακές

Αποκλειστικά πλάνα από τον λαμπερό γάμο του Γιάννη Αντετοκούνμπο με την αγαπημένη του Μαράια στην Καλαμάτα εξασφάλισε ο ανταποκριτής του ΣΚΑΪ Χρήστος Στρατουλάκος. 

Ο άσος του NBA με τους Μιλγουόκι Μπακς και διεθνής θα παντρευτεί την επί 10 χρόνια σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του την Κυριακή, 1η Σεπτεμβρίου, στο  «Costa Navarino».

Ντυμένοι στα λευκά, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η καλή του έφθασαν από τον όρμο του Ναβαρίνου στην προκυμαία με ένα σκάφος, με τις εικόνες να είναι ειδυλλιακές. 

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν την Παρασκευή με ένα pre wedding party στο πολυτελές ξενοδοχείο, όπου όλοι φορούν λευκά ρούχα.

Το Σάββατο θα υπάρχει μία νιγηριανή τελετή - καθότι έτσι θέλει να τιμήσει τη χώρα καταγωγής του ο Greek Freak - ενώ η γαμήλια τελετή θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή. 

Από την Πέμπτη, η κίνηση στο αεροδρόμιο της Καλαμάτας είναι ιδιαίτερα αυξημένη, καθώς από χθες καταφθάνουν αεροπορικώς οι περίπου 200 καλεσμένοι του ζευγαριού, κυρίως από το εξωτερικό, με λίαρ τζετ και ελικόπτερα.

Την Πέμπτη το απόγευμα έφτασαν στο αεροδρόμιο οι τέσσερις ιδιοκτήτες των Μπακς, αναμένονται επίσης πολλοί μεγάλοι αστέρες του ΝΒΑ, όπως ο Λεμπρόν Τζειμς.

Πολλοί άλλοι συμπαίκτες και φίλοι του Γιάννη Αντετοκούνμπο θα καταφθάσουν τις επόμενες ώρες.

Καλεσμένοι στον γάμο είναι επίσης ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Σίγουρη θα πρέπει να θεωρείται η παρουσία συμπαικτών του Γιάννη από την Εθνική Ελλάδος στο μπάσκετ, αλλά και αθλητές που έχουν συνυπάρξει με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο στα πρώτα χρόνια στον Φιλαθλητικό.

Πηγή: skai.gr