Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γλυφάδα την Πέμπτη λόγω ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου

Θα κλείσει τμήμα της Ποσειδώνος και η οδός Ευρυάλης στα όρια των δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού Αργυρούπολης

Kυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης θα πραγματοποιηθούν λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση βόμβας του Β' Παγκοσμίου Πολέμου βάρους 50 λίβρες.

Ειδικότερα θα γίνει: 

  • Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, αύριο, Πέμπτη (26/10/2023) κατά τις ώρες 09.30΄έως 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:
  1. Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
  2. Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.
  • Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από σήμερα (25/10/2023) και ώρα 21.00΄έως αύριο, Πέμπτη (26/10/2023) και ώρα 11.30΄.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, η αστυνομία κάνει έκκληση στους οδηγούς να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Πηγή: skai.gr