ΚΑΙΡΟΣ

Διάσπαρτες εστίες φωτιάς στη Βόνιτσα και το Καναλάκι Πάργας - Υπό μερικό έλεγχο η πυρκαγιά στο Σουφλί

Διάσπαρτες εστίες φωτιάς αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στη Βόνιτσα και το Καναλάκι Πάργας - Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Ρούσσα Σουφλίου

Διάσπαρτες εστίες φωτιάς αντιμετωπίζουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις στην πυρκαγιά που εκδηλώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης και σε δασική έκταση στο Καναλάκι Πάργας. Στο σημείο επιχειρούν 35 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της  5ης ΕΜΟΔΕ , 12 οχήματα και 6 αεροσκάφη ενώ υπάρχει συνδρομή από μηχανήματα έργου και υδροφόρες ΟΤΑ.

Διάσπαρτες εστίες φωτιάς, παραμένουν και στη γεωργική έκταση στην περιοχή Πογωνιά, του δήμου Ακτίου – Βόνιτσας.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η φωτιά εκδηλώθηκε γύρω στις 12.15 και δεν απειλεί κατοικίες.

Για την κατάσβεσή της έσπευσαν 44 πυροσβέστες, με 3 ομάδες πεζοπόρων από 5η και 6η Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 10 οχήματα, 6 αεροσκάφη και 1 ελικόπτερο. Παράλληλα, υπάρχει συνδρομή από υδροφόρες Ο.Τ.Α. και μηχανήματα έργου.

Υπό μερικό έλεγχο τέθηκε η πυρκαγιά που ξέσπασε σε δασική έκταση στην περιοχή Ρούσσα Σουφλίου. Για την κατάσβεσή της επιχειρούν 33 πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 7ης Ε.ΜΟ.Δ.Ε., 13 οχήματα, 3 αεροσκάφη και 2 ελικόπτερα. Παράλληλα, υπάρχει συνδρομή από μηχανήματα έργου και υδροφόρες Ο.Τ.Α.

Πηγή: skai.gr
TAGS: Φωτιά