ΚΑΙΡΟΣ

Πυρκαγιά σε βυτιοφόρο: Σε εξέλιξη διαδικασία μετάγγισης του υγραερίου –Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Μεγάλη ταλαιπωρία λόγω της μεταγγίσης υγραερίου από βυτιοφόρο  - Με εντολή της τροχαίας γίνεται υποχρεωτική αναστροφή στα διόδια Ελευσίνας και Ισθμού

Σε εξέλιξη είναι  η διαδικασία μετάγγισης του υγραερίου (περίπου 7,5 τόνοι) από βυτιοφόρο όχημα που πήρε φωτιά νωρίς το μεσημέρι  στο 46ο χλμ της εθνικής Αθηνών – Κορίνθου.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, στις 8 το βράδυ, η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ Κωνσταντία Δημογλίδου τόνισε ότι θα χρειαστεί τουλάχιστον ακόμα ένα δίωρο μέχρι να ολοκληρωθεί η μετάγγιση του υγραερίου (7,5 τόνοι) από το βυτιοφόρο. Η εκπρόσωπος της ΕΛΑΣ επικαλέστηκε την ενημέρωση που υπάρχει από την ιδιωτική εταιρεία που έχει αναλάβει τη διαδικασία και τη μεταφορά του οχήματος.

Έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων, από το 39ο χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Κόρινθο, από το ύψος των διοδίων Ελευσίνα στο ρεύμα προς Κόρινθο και από το 57ο  χιλιόμετρο στο ρεύμα προς Αθήνα.


Παράλληλα, με εντολή της τροχαίας γίνεται υποχρεωτική αναστροφή στα διόδια Ελευσίνας και Ισθμού  

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. 

Η Ολυμπία Οδός προτρέπει όσους οδηγούς  δεν έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους,  να το αναβάλουν προσωρινά μέχρι νεωτέρας.

Λόγω της φωτιάς η Hellenic Train ανακοινώσε ότι  τα δρομολόγια του Προαστιακού της γραμμής του Κιάτου, θα εκτελούνται στο τμήμα μεταξύ Πειραιάς - Μέγαρα - Πειραιάς, μέχρι νεωτέρας.

Είχε προηγηθεί η κατάργηση 3 δρομολόγιων, στο τμήμα Άνω Λιόσια – Κιάτο. 
 

Φωτογραφία από την ομάδα Facebook Πυρκαγια Ενημερωση
George Neokleous/ Πυρκαγιά Ενημέρωση
Πηγή: skai.gr