ΚΑΙΡΟΣ

Έφοδος της αστυνομίας στο διαμέρισμα που είχε ταμπουρωθεί ο ηλικιωμένος στου Ζωγράφου

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ο ηλικιωμένος άντρας που συνελήφθη πριν από λίγο είχε ταμπουρωθεί από χθες βράδυ στο διαμέρισμα του, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας είχε πυροβολήσει τουλάχιστον δύο φορές στον αέρα  

 Ρεπορτάζ: Μάκης Συνοδινός

Έφοδος των ειδικών δυνάμεων της αστυνομίας έγινε πριν λίγο στο ρετιρέ που είχε ταμπουρωθεί ηλικιωμένος στην οδό Αγίας Λαύρας στο Γουδί. Συνελήφθη και οδηγήθηκε στο τοπικό αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο άντρας που αναστάτωσε μια ολόκληρη γειτονιά στο Γουδί είναι 83 ετών, φέρεται να αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα και η καραμπίνα που κατείχε είχε ληγμένη άδεια. 

Σύμφωνα με τους γείτονες, ο ηλικιωμένος άντρας είχε ταμπουρωθεί από χθες βράδυ στο διαμέρισμα του, ενώ κατά τη διάρκεια της νύχτας υποστηρίζουν πως είχε πυροβολήσει τουλάχιστον 2 φορές στον αέρα.

Το πρωί ενημέρωσαν την αστυνομία όπου απέκλεισε το σημείο ενώ έφτασε και διαπραγματευτής της ΕΛΑΣ. 

Νωρίτερα η ΕΛΑΣ πραγματοποίησε μεγάλη κινητοποίηση αποκλείοντας το τετράγωνο στο οποίο βρίσκεται το διαμέρισμα.

Στο σημείο έσπευσε διαπραγματευτής ο οποίος  προσπαθούσε να πείσει τον ηλικιωμένο, που σύμφωνα με πληροφορίες αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, να βγει από το σπίτι και να παραδώσει το όπλο.  

Σημειώνεται πως όταν οι αστυνομικοί χτύπησαν την πόρτα ο ηλικιωμένος τους ζήτησε να απομακρυνθούν, ενώ τους απείλησε ότι θα τους πυροβολήσει.

Προανάκριση για το περιστατικό διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ζωγράφου.

Πηγή: skai.gr