ΚΑΙΡΟΣ

Ένοπλες συμπλοκές σε Κάτω Πατήσια και Αγίους Αναργύρους: 2 νεκροί και 3 τραυματίες

Ο άνθρωπος που φερέται να ξεκίνησε τους πυροβολισμούς διέφυγε με αυτοκίνητο που έκλεψε υπό την απειλή όπλου από πολίτη. - Δυο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς και ο ένας κακοποιός είναι νεκρός, λέει ο Θεοδωρικάκος.

Ρεπορτάζ Μάκης Συνοδινός

Ένοπλη συμπλοκή μεταξύ 7 ατόμων με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό δύο ανθρώπων και τον τραυματισμό άλλων 3 σημειώθηκε στα Κάτω Πατήσια.

Κατα την διάρκεια της συμπλοκής στην προσπάθεια να διαφύγει ένας απο τους εμπλεκομένους από το αιματηρό επεισόδιο παρασύρθηκε από διερχόμενο όχημα, ενώ ο άνθρωπος που φερέται να ξεκίνησε τους πυροβολισμούς διέφυγε με αυτοκίνητο που έκλεψε υπό την απειλή όπλου από πολίτη. 

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί που τον αναζητούσαν μέτα από την περιγραφή του περιστατικού από αυτόπτη μάρτυρα, ο οποίος ανέφερε πως άκουσε περισσότερους από 3 πυροβολισμούς και πως είδε νεαρό με όπλο στο χέρι να ακινητοποιεί μαύρο ΙΧ να βγάζει τον οδηγό έξω και να εξαφανίζεται, εντόπισαν τον δράστη στη Λεωφόρο Δημοκρατίας και ακολούθησε καταδίωξη κατα την οποία τραυματίστηκε θανάσιμα ο δράστης ενώ τραυματίστηκαν ελαφρά δύο αστυνομικοί.

Οι αστυνομικοί μεταφέρθηκαν στο 401 γενικό στρατιωτικό νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες η υγεία των δυο αστυνομικών δεν εμπνέει ανησυχία. Έχουν τραύματα ο ένας στο πόδι και ο άλλος στην ωμοπλάτη.

Σε ανάρτησή του ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος αναφέρει πως δυο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς και ο ένας κακοποιός νεκρός.

«Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες, τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά.Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά», σημειώνει χαρακτηριστικά. 
 

Δυο αστυνομικοί αντιμετώπισαν στα Πατήσια κακοποιούς που αντάλλασσαν πυροβολισμούς,ο ένας κακοποιός νεκρός.Έσωσαν με αυτοθυσία τους πολίτες,τραυματίστηκαν και οι δυο, ευτυχώς ελαφρά.Είμαστε στο 401 μαζί με τον Αρχηγό της ΕΛΑΣ και ενημερωθήκαμε από τους γιατρούς. Όλα θα πάνε καλά. pic.twitter.com/0PHV6u14C4

— Τάκης Θεοδωρικάκος (@theodorikakosp) July 2, 2022
Πηγή: skai.gr