Εξαφάνιση 27χρονης στην Κω: «Η κόρη μου απήχθη», υποστηρίζει η μητέρα της

Η μητέρα της 27χρονης μιλώντας σε πολωνικό μέσο ανέφερε πως εκτιμά ότι η κόρη της απήχθη

Καμία επαφή με την 27χρονη κόρη της Αναστάζια-Πατρίτσια η οποία εξαφανίστηκε στην Κω δεν έχει εδώ και τρεις ημέρες η μητέρα της.

Μιλώντας στο tuwroclaw.com, η μητέρα της ανέφερε χαρακτηριστικά πως «η Αναστάζια έχει απαχθεί. Δεν μπορώ να μπω σε λεπτομέρειες, αλλά πιστεύω ότι η κόρη μου απήχθη».

Κως

Η εξαφάνιση της 27χρονη που εργαζόταν σε εστιατόριο στο νησί της Κω στην Ελλάδα εξελίσσεται σε θρίλερ με τις  αστυνομικές αρχές συλλαμβάνουν το μεσδημέρι της Παρασκευής έναν 32χρονο Μπαγκλαντεσιανό για αρπαγή και συνεύρεση με άτομο το οποίο δεν μπορούσε να αντιδράσει.

Ο 28χρονος σύντροφος της αγνοούμενης ο οποίος στις 12 Ιουνίου κατήγγειλε την εξαφάνισή της ανέφερε πως η τελευταία επικοινωνία που είχε μαζί της ήταν στις 12 Ιουνίου νυχτερινές ώρες υποστηρίζοντας πως ενώ εκείνος δούλευε, δέχτηκε τηλεφώνημα από την Αναστάζια-Πατρίτσια στο οποίο του είπε πως είναι σε κατάσταση μέθης και πως θα επέστρεφε στο ξενοδοχείο με κάποιον φίλο της. Έκτοτε τα ίχνη της χάθηκαν με τις Αρχές να συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της, χωρίς ωστόσο, μέχρι στιγμής κάποιο αποτέλεσμα. 

Πηγή: skai.gr