Εκλογές 2023 - Στις κάλπες και οι τετράποδοι φίλοι μας: Σκύλοι, άλογα, γαϊδουράκια - Δείτε φωτογραφίες

"Ψήφος" εμπιστοσύνης των φιλόζωων στους τετράποδους φίλους μας, καθώς τους πήραν μαζί τους στις κάλπες. Ακόμα και εάν επρόκειτο για άλογα και γαϊδουράκια όπως στην Αργολίδα! 

Στις κάλπες για τις εθνικές εκλογές βρέθηκαν την Κυριακή όχι μόνο ενήλικοι συμπολίτες μας, αλλά και τετράποδοι φίλοι μας. Κι όταν λέμε τετράποδοι φίλο, δεν εννοούμε μόνο σκύλους ή γάτες, αλλά... άλογα και γαϊδουράκια όπως στην Αργολίδα!

Οι φιλόζωοι λοιπόν, έδωσαν "ψήφο" εμπιστοσύνης στα αγαπημένα τους τετράποδα, χαρίζοντάς μας παράλληλα, ορισμένα χαριτωμένα και τρυφερά ενσταντανέ. Για τη... "συμμετοχή" τους σε σχέση με τις εκλογές του '19 δεν γνωρίζουμε... 

Σκυλάκι

Γαϊδούρι

ΑΜΠΕ

Γαϊδούρι

ΑΜΠΕ

Σκυλάκι

Σκυλάκι

Γαϊδούρι

ΑΜΠΕ

Σκυλάκι

Σκυλάκι

Σκυλάκι

Σκυλάκι

Σκυλάκι

Σκύλος

Αργολίδα

Έφιππος πάνω σε ένα άλογο με τη συνοδεία ενός μικρού γαϊδουριού - στο οποίο είχε κολλήσει χιουμοριστικά πολιτικά μηνύματα διαμαρτυρίας - προσήλθε στο εκλογικό τμήμα του ειδικού Γυμνάσιου Αργολίδος στα Λευκάκια του Δήμου Ναυπλιέων ένας 50χρονος αγρότης. 

alogo

ΑΜΠΕ

Ο κύριος Αριστείδης Τσιρίκος διάλεξε αυτό τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί, κατά κάποιον τρόπο, για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα.

αλογο

ΑΜΠΕ

Τον καβαλάρη ψηφοφόρο «συνόδευαν» επίσης έφιππες δύο Γερμανίδες φίλες του που βρίσκονται στην Ελλάδα για διακοπές και διάλεξαν να του συμπαρασταθούν σε αυτή την ιδιότυπη διαμαρτυρία.

alogo

ΑΜΠΕ
Πηγή: skai.gr