«Είχα πιει, δεν ήθελα να του κάνω κακό» υποστήριξε ο 74χρονος που σκότωσε τον γείτονά του στον Άγιο Παντελεήμονα

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του εισαγγελέα

Ρεπορτάζ, Μάκης Συνοδινός

Στην κατανάλωση αλκοόλ και στην κακή ώρα απέδωσε - σύμφωνα με πληροφορίες- την πράξη του ο 74χρονος που πυροβόλησε ζευγάρι στον Άγιο Παντελεήμονα, με αποτέλεσμα να σκοτώσει έναν 50χρονο άντρα και να τραυματίσει τη 45χρονη σύζυγό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης του εγκλήματος εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον του εισαγγελέα και υποστήριξε πως το ζευγάρι που πυροβόλησε στον άγιο Παντελεήμονα τους γνώριζε πολλά χρόνια καθώς έμεναν στην ίδια πολυκατοικία, είχαν φιλικές σχέσεις και δεν ήθελε να προκαλέσει κακό.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η 45χρονη έχει ήδη δώσει κατάθεση στους αστυνομικούς και φέρεται να έχει υποστηρίξει σχετικά με τον 74χρονο τα εξής: «Ήταν μεθυσμένος, έβγαλε το όπλο και έριξε εν ψυχρώ στον … (αναφέρει το όνομα του θύματος). Τον εκλιπαρούσα να σταματήσει γιατί στο σπίτι ήταν τα παιδιά. Με πυροβόλησε».

Την ίδια ώρα, σοκάρουν οι καταθέσεις που έχουν δώσει στους αστυνομικούς οι γείτονες καθώς αναφέρουν πως άκουσαν κραυγές αγωνίας και κλάματα από την ανήλικη κόρη του ζευγαριού, η οποία ζητούσε βοήθεια. 

Πηγή: skai.gr