Εγκαινιάστηκε το αναβαθμισμένο γήπεδο ποδοσφαίρου Χολαργού

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν οι αντιδήμαρχοι του δήμου, αλλά και τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας Χολαργού.

Μετά το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου στου Παπάγου, το οποίο εκσυγχρονίστηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας, ύψους περίπου 800.000 ευρώ και παραδόθηκε στους πολίτες πριν από λίγες μέρες, χθες εγκαινιάστηκε και το νέο γήπεδο ποδοσφαίρου Χολαργού, από τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη και τον δήμαρχο Η. Αποστολόπουλο.

Η αναβάθμιση του γηπέδου πραγματοποιήθηκε με χρηματοδότηση ύψους 902.286 ευρώ από την Περιφέρεια και οι εργασίες αφορούσαν στην τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα και αντλητικού συστήματος για την συντήρηση του, καθώς και αθλητικού-αστικού εξοπλισμού.

Παρόντες στην τελετή των εγκαινίων ήταν οι αντιδήμαρχοι του δήμου, αλλά και τα παιδιά της ποδοσφαιρικής ομάδας Χολαργού.

Ο δήμαρχος Η. Αποστολόπουλος ευχαρίστησε τον κ. Πατούλη για τη στήριξη, γιατί κατά τη θητεία του «έγιναν σημαντικά έργα που άλλαξαν την όψη της Αττικής», όπως είπε.

Σε δηλώσεις του, ο περιφερειάρχης Γ. Πατούλης, αναφερόμενος στα νέα γήπεδα, επισήμανε μεταξύ άλλων: «Πρόκειται για δύο αθλητικές υποδομές, κρίσιμες για την πόλη, οι οποίες υλοποιήθηκαν με χρηματοδότηση της Περιφέρειας στο πλαίσιο της προτεραιότητας που δίνει στην επένδυση σε έργα με ισχυρό αθλητικό πρόσημο».

Ολοκληρώνοντας, ο κ. Πατούλης ευχαρίστησε τον δήμαρχο Η. Αποστολόπουλο «για την πολύ εποικοδομητική συνεργασία, αποτέλεσμα της οποίας είναι έργα που συμβάλλουν στην ανάπτυξη και στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των δημοτών του».

Πηγή: skai.gr