Τα μυστικά της φέτας και την διαδικασίας παραγωγής της παρουσιάζει σε βίντεο της η DW.
Η γεύση (της φέτας) δεν είναι ίδια σε όλη την Ελλάδα, αναφέρει ο παραγωγός φέτας, Σπύρος Χρυσούλας.
Όπως αναφέρει η ιδιοκτήτρια φάρμας, Μαρία Διαμάντη, το γάλα είναι η βάση της φέτας.
Όσο πιο πολύ κατσικίσιο γάλα έχει η φέτα τόσο πιο πικάντικη και ελαφρώς πιο σκληρή γίνεται, λέει η κα Διαμάντη.
Η παστερίωση γίνεται στους 65 βαθμούς για 20 λεπτά, προσθέτει ο κ. Χρυσούλας.
Παράλληλα, ο ίδιος υπογραμμίζει πως \το αλάτι είναι αυτό που δίνει την γεύση στην φέτα και την προστατεύει.
Δείτε αναλυτικά τα μυστικά της φέτας και την διαδικασία παραγωγής της στο βίντεο της DW
Πηγή: DW- Άνοιξε η πλατφόρμα για το επίδομα Ανασφάλιστων Υπερηλίκων για ομογενείς από την Αλβανία
- Εκατοντάδες συλλήψεις και εισαγωγές στα νοσοκομεία: Η επόμενη ημέρα από το καρναβάλι στην Πάτρα
- Δίκη για το Μάτι: «Το Λιμενικό ενημερώθηκε προφορικά από πολίτη, ήξεραν τα δεδομένα από τις 17:30» λέει ο πραγματογνώμονας
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.