Προσωρινά κλειστές οι υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ σε Μαγνησία, Καρδίτσα και Τρίκαλα

Τα προγραμματισμένα ραντεβού που αναβάλλονται θα εξεταστούν άμεσα και κατά προτεραιότητα στις επόμενες ημέρες σε εμβόλιμες επιτροπές

Προσωρινά κλειστές, λόγω των έκτακτων καιρικών συνθηκών, θα παραμείνουν οι υπηρεσίες του e-ΕΦΚΑ στους νομούς Μαγνησίας, Καρδίτσας και Τρικάλων, μέχρις ότου κριθεί ασφαλής η λειτουργία τους από τις αρμόδιες Αρχές.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, οι πολίτες θα εξυπηρετούνται από τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες στον ιστότοπο του e-ΕΦΚΑ (www.efka.gov.gr) και θα μπορούν να απευθύνονται στο 1555, που προσφέρει άμεση, έγκυρη και φιλική εξυπηρέτηση, χωρίς χρέωση, 24 ώρες το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, με ελάχιστο χρόνο αναμονής.

Για την Καρδίτσα

Η διοίκηση του e-ΕΦΚΑ ανακοίνωσε ότι δεν θα πραγματοποιηθούν οι κατ' οίκον επιτροπές της Τοπικής Διεύθυνσης e-ΕΦΚΑ Καρδίτσας, με έδρα την Καρδίτσα, στις 07/09/2023 και 08/09/2023, στο πλαίσιο της λήψης μέτρων πρόληψης για την ασφάλεια των μελών της Υγειονομικής Επιτροπής ΚΕ.Π.Α. (ιατρών, γραμματέα και οδηγού υπηρεσιακού αυτοκινήτου) και των εξεταζομένων, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, που επικρατούν στην περιοχή.

Τα προγραμματισμένα ραντεβού που αναβάλλονται θα εξεταστούν άμεσα και κατά προτεραιότητα στις επόμενες ημέρες σε εμβόλιμες επιτροπές. Συνεπώς, όπως επισημαίνει ο e-ΕΦΚΑ, δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας για τους ασφαλισμένους, οι οποίοι θα ενημερωθούν εγκαίρως για το νέο ραντεβού τους.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ