Ζεστή σαλάτα, η οποία λειτουργεί τέλεια σαν βραδινο-κυρίως πιάτο ή σαν συνοδευτικό, με κους κους, κολοκυθάκια στη γκριλιέρα και μυρωδικά.
Η συνταγή είναι της αγαπημένης μας @marys_gramm.
Συνταγή για 2 μερίδες:
- 5 baby κολοκυθάκια κομμένα σε ροδέλες με ελαιόλαδο και αλάτι ψημένα στη γκριλιέρα
- 1 φλιτζάνι του τσαγιού κους κους (βρασμένο σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, εγώ πρόσθεσα και 1 κύβο λαχανικών)
- Ξύσμα λεμονιού
- Δυόσμο και μαϊντανό ψιλοκομμένο
- 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα
- Ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι
Εκτέλεση:
Αφού κάνετε την προετοιμασία με όλα τα υλικά τα ενώνεται ανακατεύοντας καλά. Η σαλάτα τρώγεται ζέστη και κρύα.
Πηγή: Savoir VilleΔιαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.