Τι θα χρειαστείς για 4 μερίδες:
- 3 μεγάλες γλυκοπατάτες, τριμμένες και κομμένες σε κύβους
- 1 κ.γ. ελαιόλαδο
- 1 κουτ. τσίλι σε σκόνη
- 1 κονσέρβα μαύρα φασόλια χωρίς αλάτι, ξεπλυμένα και στραγγισμένα
- 1/2 κούπα salsa verde ή πέστο
- 1 αβοκάντο, κομμένο σε λεπτές φέτες
- 8 τορτίγιες καλαμποκιού
- 1/4 κούπας θρυμματισμένη φέτα
- Κολιάντρο, για γαρνίρισμα
Πώς θα το φτιάξεις:
- Σε ένα μπολ ανακάτεψε τις γλυκοπατάτες με το ελαιόλαδο, τη σκόνη τσίλι και 1⁄2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι. Βάλε τις σε ένα ρηχό ταψί με αντικολλητικό χαρτί και ψήσε για 30 λεπτά στους 200 βαθμούς.
- Σε μία μικρή κατσαρόλα βάλε τα φασόλια με τη salsa verde και μαγείρεψε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να ζεσταθεί εντελώς.
- Άπλωσε όλα τα υλικά πάνω σε κάθε τορτίγια, δίπλωσε και απόλαυσε.
Πηγή: Savoir Ville
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.