Κλείσιμο

Οι Ιάπωνες δοκιμάζουν ελληνικά κρασιά

Ελεύθερη γευσιγνωσία και masterclasses για τα κρασιά της Αττικής και της Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στον χώρο εκδηλώσεων Happo-Εn στο Τόκυο

Ελεύθερη γευσιγνωσία και masterclasses για τα κρασιά της Αττικής και της Δυτικής Ελλάδας, πραγματοποιήθηκαν πριν από λίγες ημέρες στον χώρο εκδηλώσεων Happo-Εn στο Τόκυο. Τα συμμετέχοντα οινοποιεία ήταν 19 από την Αττική και 22 από την Δυτική Ελλάδα. Η παρουσίαση και των δύο masterclasses έγινε από τον γνωστό Master of Wine κ. Κωνσταντίνο Λαζαράκη.

Διαβάστε αναλυτικά στο tornosnews.gr

Πηγή: skai.gr