Ιδέες για «γιορτινά» πλατό τυριών και αλλαντικών

«Εξασφαλίστε ότι παρόμοια βρώσιμα δεν ακουμπούν το ένα το άλλο. 'Αρα, τυρί δεν πρέπει να ακουμπά σε τυρί και κρέας δεν πρέπει να ακουμπά σε κρέας» συμβουλεύει η ειδική, Emmy Rener 

Iδέες και... λύσεις για ευφάνταστα πλατό τυριών και αλλαντικών, ταιριαστών με την περίοδο των εορτών, δίνει η Emmy Rener - μια επιτυχημένη επιχειρηματίας του είδους.

Ιδρυσε τη Sophisticated Spreads και εξιδεικεύεται στα πλατό, δημοσιεύοντας τις δημιουργίες της και δίνοντας συμβουλές στο λογαριασμό της στο Instagram. 

«Οι συμβουλές μου για ένα επιτυχημένο πλατό σαφώς δουλεύουν καλύτερα με μια παλέτα έντονων χρωμάτων, οπότε εξασφαλίστε ότι τα χρώματά σας συνεργάζονται και δεν συγκρούονται» λέει η με έδρα το Λος 'Αντζελες Rener, μιλώντας στο My Modern Met.

«Βεβαιωθείτε ότι έχετε μια ποικιλία τυριών, όπως μαλακά τυριά (άρα, Μπρι) και μεσαίας υφής τυριά (όπως Γκούντα) και προσπαθήστε να αναδείξετε τα εποχικά προϊόντα. Μου αρέσει, επίσης, να προσθέτω βρώσιμα λουλούδια, γιατί πιστεύω ότι αυτό προσθέτει μια πολύ γοητευτική νότα».

«Εξασφαλίστε ότι παρόμοια βρώσιμα δεν ακουμπούν το ένα το άλλο. 'Αρα, τυρί δεν πρέπει να ακουμπά σε τυρί και κρέας δεν πρέπει να ακουμπά σε κρέας» συνιστά.

«Η ανάδειξη ποικιλίας διαφορετικών συστατικών είναι όντως το κλειδί στα πλατό τυριών και αλλαντικών» συμβουλεύει ακόμα. 

Πηγή: skai.gr