Τι θα χρειαστείς:
- 250 γρ κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
- 1/2 γ. salsa verve
- 6 λουκάνικα
- 6 ψωμάκια για χοτ ντογκ
- τριμμένο τσένταρ
- θρυμματισμένα τσιπς τορτίγιας
- ψιλοκομμένο μαρούλι
Πώς θα το φτιάξεις:
- Χρησιμοποιώντας ένα γκριλ τηγάνι ψήσε τα λουκάνικα. Τοστ 6 ψωμάκια χοτ ντογκ. Αφήνω στην άκρη.
- Σε ένα τηγάνι, ζέστανε 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Πρόσθεσε τον κιμά και 1 κουταλιά της σούπας σκόνη τσίλι. Μαγείρεψε για 2 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί, σπάζοντας τα μεγάλα κομμάτια με μια ξύλινη κουτάλα.
- Πρόσθεσε 1/2 φλιτζάνι salsa verde και μαγείρεψε για 1 λεπτό.
- Μοιράστε το μείγμα πάνω στα λουκάνικα, στα ψωμάκια. Γέμισε κάθε χοτ ντογκ με 3 κουταλιές της σούπας τριμμένο Cheddar, μια χούφτα θρυμματισμένα τσιπς τορτίγιας και τριμμένο μαρούλι.
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.