Τι θα χρειαστείς:
- 250 γρ κόντρα φιλέτο μοσχαρίσιο κιμά
- 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
- 1/2 γ. salsa verve
- 6 λουκάνικα
- 6 ψωμάκια για χοτ ντογκ
- τριμμένο τσένταρ
- θρυμματισμένα τσιπς τορτίγιας
- ψιλοκομμένο μαρούλι
Πώς θα το φτιάξεις:
- Χρησιμοποιώντας ένα γκριλ τηγάνι ψήσε τα λουκάνικα. Τοστ 6 ψωμάκια χοτ ντογκ. Αφήνω στην άκρη.
- Σε ένα τηγάνι, ζέστανε 2 κουταλάκια του γλυκού ελαιόλαδο σε μέτρια προς υψηλή θερμοκρασία. Πρόσθεσε τον κιμά και 1 κουταλιά της σούπας σκόνη τσίλι. Μαγείρεψε για 2 λεπτά ή μέχρι να ψηθεί, σπάζοντας τα μεγάλα κομμάτια με μια ξύλινη κουτάλα.
- Πρόσθεσε 1/2 φλιτζάνι salsa verde και μαγείρεψε για 1 λεπτό.
- Μοιράστε το μείγμα πάνω στα λουκάνικα, στα ψωμάκια. Γέμισε κάθε χοτ ντογκ με 3 κουταλιές της σούπας τριμμένο Cheddar, μια χούφτα θρυμματισμένα τσιπς τορτίγιας και τριμμένο μαρούλι.
Πηγή: Savoir Ville
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.