Πυροσβεστική

Σε κλοιό φωτιάς η χώρα: Πύρινα μέτωπα σε Χίο, Κω, Κρήτη και Μονεμβασιά - Εκκενώσεις περιοχών

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός και οι πυροσβέστες δίνουν σκληρή μάχη με τις φλόγες, καθώς για άλλη μία μέρα έχουν ξεσπάσει ταυτόχρονα πύρινα μέτωπα σε πολλές περιοχές της Ελλάδας. Συγκεκριμένα, φωτιές καίνε σε Χίο, Κω, Κρήτη και Μονεμβασιά  

Κλείσιμο

ΕΣΠΑ 2014-2020: Ισχυρό Αναπτυξιακό Αποτύπωμα για Όλους

Τα έργα του ΕΣΠΑ 2014-2020, διαθέτουν συνολικό προϋπολογισμό 20,9 δισ. ευρώ

Ειδική εκδήλωση για το Ισχυρό Αναπτυξιακό Αποτύπωμα που άφησε στην Ελλάδα η περίοδος ΕΣΠΑ 2014-2020 διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Δημοσίων Επενδύσεων και ΕΣΠΑ του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών την Τετάρτη 3 Ιουλίου 2024, στο Ωδείο Αθηνών.

Μέσα σε ένα απαιτητικό και διαρκώς μεταβαλλόμενο περιβάλλον, τα έργα του ΕΣΠΑ 2014-2020, με συνολικό προϋπολογισμό 20,9 δισ. ευρώ, συνέβαλαν στην οικονομική ανάπτυξη της χώρας και στη βελτίωση της καθημερινότητας του πολίτη. Εστιάζοντας στη συμβολή των έργων του ΕΣΠΑ στην επιχειρηματικότητα και την ενίσχυση της κοινωνικής συνοχής, στην ειδική αυτή εκδήλωση θα λάβουν μέρος ωφελούμενοι των έργων ΕΣΠΑ που θα μιλήσουν για τις ευκαιρίες που έλαβαν με υψηλόβαθμα στελέχη της ελληνικής Δημόσιας Διοίκησης και της Ευρωπαϊκής Επιτροπής.

Στην εκδήλωση θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης, ενώ κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Νίκος Παπαθανάσης. Επίσης, με παρεμβάσεις τους, στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν, μεταξύ άλλων, η Υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νίκη Κεραμέως και η Υπουργός Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας Σοφία Ζαχαράκη.

Πηγή: skai.gr