ΣΥΡΙΖΑ: Κατατέθηκε η πρόταση μομφής κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ: Μήνυμα - παρέμβαση Παππά προς Κασσελάκη - Υποψήφιος για πρόεδρος ο Πολάκης

Γεροβασίλη: Μόνη λυτρωτική λύση οι νέες εκλογές προέδρου" - Το κείμενο της πρότασης μομφής - Υποψηφιότητα για την προεδρία ανακοίνωσε ο Παύλος Πολάκης -  Λεπτό προς λεπτό οι ραγδαίες εξελίξεις 

Κλείσιμο

Τα Black Cherry nails είναι το μόνο μανικιούρ που θα θέλεις να έχεις όλο το φθινόπωρο

Το black cherry είναι το «it» του φθινοπώρου

Το black cherry μανικιούρ είναι αναμφίβολα το απόλυτο trend για το φθινόπωρο, συνδυάζοντας το βαθύ κόκκινο με νότες σοκολατί. Το σκούρο αυτό χρώμα, μια απόχρωση ανάμεσα στο burgundy και το μαύρο κεράσι, είναι ιδανικό για τη μετάβαση από τα πιο φωτεινά καλοκαιρινά χρώματα, σε πιο ζεστούς και φθινοπωρινούς τόνους.

Πολλές celebrities το έχουν δοκιμάσει ήδη, όπως η Kylie Jenner, και παραμένει απόλυτα συμβατό με τις τάσεις της σεζόν, όπως το burgundy trend που κυριαρχεί αυτή την εποχή. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το χρώμα αυτό αντλεί έμπνευση από το βαθύ κόκκινο των κερασιών, ενώ αναμειγνύεται αρμονικά με σοκολατί τόνους για να δημιουργήσει ένα πλούσιο, dark αποτέλεσμα. Το black cherry είναι η ιδανική επιλογή για τις βροχερές φθινοπωρινές μέρες, προσδίδοντας κλασική κομψότητα και στυλ.

Black Cherry mani

Για να πετύχεις αυτό το μανικιούρ, είναι σημαντικό τα νύχια να είναι καλά ενυδατωμένα και περιποιημένα, καθώς το σκούρο αυτό χρώμα αναδεικνύει κάθε λεπτομέρεια. Ένα glossy φινίρισμα προσδίδει έξτρα λάμψη και τελειότητα.

Πώς να εντάξεις το black cherry στα φθινοπωρινά σου looks

Το black cherry είναι ένα ευέλικτο χρώμα που ταιριάζει απόλυτα με τις φθινοπωρινές εμφανίσεις σου. Συνδυάζεται εξαιρετικά με τα cozy πλεκτά, τα κλασικά trench coats, αλλά και με δερμάτινα τζάκετ, κάνοντας το ιδανικό για κάθε στιγμή της μέρας. Ταιριάζει επίσης τόσο με ψυχρές αποχρώσεις, όπως το γκρι, όσο και με πιο θερμά χρώματα, όπως τα neutrals.

@nailsbyschimanskide Deep Cherry Red 🍒🍂🧋@victoriavynn.deutschland #nägel #nailtutorial #fyp #rednails ♬ Originalton - Nailsbyschimanski 💅🏼

Για όσους θέλουν να δώσουν μια διαφορετική πινελιά, υπάρχουν πολλές επιλογές. Μπορείς να επιλέξεις ένα metallic βερνίκι για διακριτική λάμψη ή να δημιουργήσεις ένα ανατρεπτικό γαλλικό μανικιούρ με γκλίτερ στις άκρες των νυχιών. Ακόμα κι αν ο καιρός δεν έχει ακόμα αλλάξει εντελώς, τα black cherry nails είναι η τέλεια εισαγωγή στη φθινοπωρινή μόδα.

Πηγή: womenonly