Jennifer Lopez: Βρέθηκε στο Παρίσι για το σόου του Christian Dior (video-φωτό)

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Atlas» τις τελευταίες ημέρες έκανε μοναχικές διακοπές στην Ιταλία

Με αφορμή την Εβδομάδα Μόδας Υψηλής Ραπτικής που μόλις ξεκίνησε στο Παρίσι, η Τζένιφερ Λόπεζ βρέθηκε στη γαλλική πρωτεύουσα και παρακολούθησε από την πρώτη σειρά το εντυπωσιακό σόου του διάσημου οίκου Christian Dior για το Φθινόπωρο/Χειμώνα 2024-2025.

Σύμφωνα με το People, επέλεξε ένα αμάνικο midi φόρεμα του γαλλικού οίκου στο χρώμα της άμμου, με ιδιαίτερο ντραπέ σχέδιο στο επάνω μέρος.

H Jennifer Lopez

Πρόσθεσε πανύψηλα σατέν χρυσά πέδιλα, ενώ τράβηξαν τα βλέμματα τα μαύρα γάντια όπερας σε συνδυασμό με την κλασική «Lady Dior» τσάντα που κρατούσε.

H Jennifer Lopez

«Ποτέ δεν ξέρω τι να περιμένω, γι' αυτό μου αρέσει να έρχομαι στις επιδείξεις μόδας» δήλωσε η Λατίνα σταρ στους δημοσιογράφους, σύμφωνα με ένα βίντεο που μοιράστηκε η Vogue. Πρόσθεσε ότι είναι «μεγάλη θαυμάστρια του Dior» και είναι «ενθουσιασμένη» που θα δει τις νέες δημιουργίες.

H Jennifer Lopez

Η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Atlas» τις τελευταίες ημέρες έκανε μοναχικές διακοπές στην Ιταλία, εν μέσω έντονων φημών ότι έχει χωρίσει από τον σύζυγό της, Μπεν Αφλεκ, ο οποίος αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο Λος Άντζελες για τα γυρίσματα της ταινίας δράσης «The Accountant 2».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ