ΚΑΙΡΟΣ

Η Καλομοίρα σου δίνει makeup tutorial για γάμο - Δείτε video

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Καλεσμένη σε γάμο; Η Καλομοίρα σου έχει την απόλυτη πρόταση για το μακιγιάζ σου  

Καλομοίρα, το Σάββατο 15 Ιουνίου, ήταν καλεσμένη σε γάμο φιλικού ζευγαριού και μέσο ενός get ready with me for wedding σε live που πραγματοποίησε την ίδια μέρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μας έδειξε το απόλυτο makeup look με θέμα καλεσμένη σε γάμο.

Αν λοιπόν και εσύ είσαι καλεσμένη σε γάμο αυτό το καλοκαίρι και είσαι προβληματισμένη με το τι μακιγιάζ να διαλέξεις και σε τι τόνους και αποχρώσεις να κινηθείς μην ανησυχείς! Η Καλομοίρα σου δίνει tips για ένα super glam, φυσικό μακιγιάζ κατάλληλο για την περίσταση.

Nude αποχρώσεις και πολύ λάμψη η πρόταση της Καλομοίρας

Όπως μπορούμε να δούμε στο live της, πρώτο και κύριο step στην ρουτίνα της είναι το skincare. Η Καλομοίρα ξεκινάει με την κατάλληλη προετοιμασία της επιδερμίδας της, έτσι ώστε να την ενυδατώσει και να «κάτσουν» τα προϊόντα σωστά πάνω στο δέρμα. Στη συνέχεια βλέπουμε να έχει ήδη ολοκληρώσει με τα φρύδια και τις βλεφαρίδες, προχωρώντας απευθείας στα μάτια όπου την βλέπουμε να κινείται σε πιο nude αποχρώσεις, επιλέγοντας ένα απαλό ροζ το οποίο και τοποθετεί σε όλο το κινητό βλέφαρο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kalomira (@itskalomira)

Η Καλομοίρα δεν ξεχνάει την λάμψη στο μακιγιάζ της, τοποθετώντας highlighter ψηλά στα ζυγωματικά της. Το καλοκαίρι η λάμψη είναι must have, πόσο μάλλον όταν είμαστε καλεσμένες σε γάμο και η Καλομοίρα είναι εδώ για να μας το υπενθυμίζει!

Η ίδια κατά τι διάρκεια του live της, μοιράζεται με το κοινό της, τα αγαπημένα της makeup products στα οποία ορκίζεται και αν με ρωτάς αξίζει να δεις και εσύ αν θες την τέλεια βάση στο μακιγιάζ σου. Δες το live της για να παρακολουθήσεις όλο το makeup tutorial. Θα είσαι η πιο λαμπερή καλεσμένη! 

Πηγή: womenonly.gr