ΚΑΙΡΟΣ

Boyfriend Blush: Το viral trend του TikTok είναι το μυστικό για ένα όμορφο καλοκαιρινό μακιγιάζ

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Τόσο χαριτωμένο!  

Το ρουζ έχει «διανύσει» πολύ δρόμο από τότε που ήταν απλώς μια ροζ πούδρα που τοποθετούσαμε στα μάγουλά μας. Υπάρχει μια πληθώρα διαφορετικών επιλογών -κρεμώδες, πουδρένια, στικς, υγρά- και τρόπων εφαρμογής. Χρησιμοποιείς πινέλο; Τι θα έλεγες για ένα beauty blender; Οι δυνατότητες του ρουζ μοιάζουν ατελείωτες και πολλές φορές, εντυπωσιακές. Για να βρεις το σωστό ρουζ που σου ταιριάζει καλύτερα, χρειάζεται απλώς μια δοκιμή, αλλά ίσως έχουμε βρει μια λύση που ταιριάζει σε όλες. Ακούει στη φράση «Boyfriend blush» και είναι η απόλυτη τάση του TikTok.

@malloryosses Replying to @la_kruger22 BEST EYESHADOW COLORS FOR BLUE EYES 👀! #blueeyes #blueeyesmakeup #browneyesmakeup #browneyes #makeupforbrowneyes #bluegreeneyes #bluegreen #greyeyes #makeupforgreyeyes @Mallory Osses @Mallory Osses ♬ original sound - Mallory Osses

Παρά το όνομα, δεν έχει καμία απολύτως σύνδεση με την κατάσταση που επικρατεί στην σχέση σου για να αποκτήσεις αυτό το look! Σκέψου το σαν αυτή τη φυσική, κοκκινισμένη λάμψη που έχει η επιδερμίδα σου μετά από μια καλή προπόνηση ή όταν περπατάς στο κρύο. Η τάση βασίζεται σε κλασικές αποχρώσεις και τεχνικές, απλά με ένα νέο πιο ενδιαφέρον και εντυπωσιακό όνομα.

Διαβάστε περισσότερα στο womenonly.gr