BB nails: Η τάση στο μανικιούρ που υιοθετούν όλα τα «clean» girls

Είναι minimal, κομψά και υπέροχη επιλογή για το μανικιούρ των διακοπών σου

Μια ακόμα τάση στα νύχια έρχεται να ανανεώσει τα κλασικά nude μανικιούρ, δίνοντάς τους μια νέα, πιο φρέσκια πινελιά. Ας γνωρίσουμε τα BB Nails, το trend που κερδίζει έδαφος και αγαπούν οι γυναίκες που το μόνο που αναζητούν στα χέρια τους είναι... λίγη κομψότητα!

Όπως ακριβώς το «no make-up make-up» look δημιουργεί την εντύπωση μιας φυσικής, αψεγάδιαστης επιδερμίδας, έτσι και τα BB Nails στοχεύουν σε ένα φυσικό, καθαρό αποτέλεσμα στα νύχια. Το μανικιούρ αυτό είναι ιδανικό για την clean girl αισθητική που κυριαρχεί στα social media, προσφέροντας ένα «your nails but better» αποτέλεσμα.

Αλλά τι ακριβώς είναι τα BB Nails;

Εμπνευσμένα από την απαλή, λαμπερή υφή μιας BB κρέμας για το πρόσωπο, αυτή η τάση ζητά ένα απόλυτα λείο, λαμπερό nude χρώμα για τα νύχια. Το αποτέλεσμα είναι μίνιμαλ, κομψό και, φυσικά, εύκολο στη συντήρηση, με τα νύχια να δείχνουν υγιή, καθαρά και τέλεια περιποιημένα. Η απόχρωση του βερνικιού που χρησιμοποιείται για τα BB Nails δεν πρέπει να είναι ίδια με τον τόνο της επιδερμίδας, αλλά ελαφρώς πιο φωτεινή, ώστε να την αναδεικνύει.

@kenzonailstudio In case you forgot, let me remind you how beautiful Ombré nails are ☺️🤍 #kenzonailstudio #fyp #nailinspo #cleannails #etobicokenails #torontonails #bridalnails #ombrenails @dndgel @Skovsona ♬ We Cant Be Friends by Ariana Grande - Muslim Sounds • Mastoora

Το καλύτερο με αυτή την τάση είναι ότι ταιριάζει σε όλους τους τόνους επιδερμίδας και μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα με τις προτιμήσεις σου. Επιπλέον, μπορεί να χρησιμεύσει ως βάση για διάφορα nail art ή ακόμα και για ένα γαλλικό μανικιούρ. Σίγουρα αξίζει να το δοκιμάσεις αυτό το καλοκαίρι!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manucurist (@manucurist)

Πηγή: womenonly