Acne skin: Ο φυσικός τρόπος για να διώξετε τα ενοχλητικά σπυράκια από το πρόσωπο

Η φύση έδωσε για ακόμη μια φορά τη λύση

Παρά το γεγονός ότι υπάρχουν αμέτρητα προϊόντα στην αγορά που υπόσχονται να εξαλείψουν τα σπυράκια, υπάρχει ένας φυσικός τρόπος να τα αντιμετωπίσετε και να βελτιώσετε την όψη της επιδερμίδας σας.

Πολλοί ξεμπερδεύουν με τα σπυράκια στα σχολικά τους χρόνια, όμως αρκετοί συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν το πρόβλημα και στην ενήλικη ζωή τους. Αντί να καταφεύγετε σε αμέτρητα προϊόντα, μπορείτε να επιλέξετε μια φυσική λύση για να αντιμετωπίσετε τα ενοχλητικά σπυράκια.

Το πράσινο τσάι, γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες, αποτελεί την απάντηση στο πρόβλημά σας. Εκτός από τα γενικά οφέλη του για την υγεία, το πράσινο τσάι μπορεί να βοηθήσει σημαντικά και το δέρμα σας.

Οφέλη του πράσινου τσαγιού για το δέρμα

Η κοσμετολογία εκτιμά ιδιαίτερα το πράσινο τσάι για τις ισχυρές αντιοξειδωτικές και αντιγηραντικές του ιδιότητες. Είναι ιδιαίτερα ευεργετικό για ευαίσθητα και ερεθισμένα δέρματα και προσφέρει σημαντικά οφέλη σε επιδερμίδες με τάση ακμής. Οι αντιφλεγμονώδεις ιδιότητές του βοηθούν στη μείωση της ερυθρότητας και της φλεγμονής που προκαλεί η ακμή, ενώ ταυτόχρονα καταπολεμά τα βακτήρια που την προκαλούν.

Πώς να χρησιμοποιήσετε το πράσινο τσάι για να πείτε «αντίο» στα σπυράκια

-Βράστε πράσινο τσάι και αφήστε το να κρυώσει εντελώς. Μεταφέρετέ το σε ένα μπουκάλι με ψεκαστήρα. Καθαρίστε το πρόσωπό σας από το μακιγιάζ, πλύνετέ το και στεγνώστε το ταμποναριστά με μια καθαρή πετσέτα. Ψεκάστε το πρόσωπό σας με το πράσινο τσάι και αφήστε το να στεγνώσει. Μπορείτε να κοιμηθείτε έτσι και να ξεπλύνετε το πρόσωπό σας το επόμενο πρωί ή να περιμένετε μισή ώρα πριν το αφαιρέσετε.

@aminathepharmacist DIY GREEN TEA TONER for acne. Fights bacteria. Quickest DIY ever! #acne #diyfacemask #beauty #skincare #skincareroutine #tiktokindia #viral ♬ Solo (feat. Demi Lovato) - Clean Bandit

-Βάλτε ένα φακελάκι πράσινου τσαγιού σε βραστό νερό για περίπου 3 λεπτά. Αφαιρέστε το φακελάκι, αφήστε το να κρυώσει και ανοίξτε το για να πάρετε τα φύλλα του. Ρίξτε τα φύλλα σε ένα μπολ και προσθέστε 1 κουταλιά της σούπας οργανικό μέλι. Αφού πλύνετε το πρόσωπό σας και το στεγνώσετε, εφαρμόστε το μείγμα και αφήστε το να δράσει για περίπου 20 λεπτά. Τέλος, ξεπλύνετε και εφαρμόστε την ενυδατική σας κρέμα.

Αυτές οι φυσικές μέθοδοι μπορούν να βοηθήσουν το δέρμα σας να παραμείνει καθαρό και υγιές χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων.

Πηγή: womenonly