Και τα σίδερα λυγίζουν: Αποχαιρέτησε το Euro κλαίγοντας στον ώμο του Ρονάλντο ο συγκλονιστικός Πέπε

Ο Πέπε παρά τη συγκλονιστική του παρουσία στο Euro, δεν άντεξε μετά τον αποκλεισμό της Πορτογαλίας από τη Γαλλία και έγειρε στον ώμο του Ρονάλντο πλαντάζοντας στο κλάμα  

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.
18+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Την πρόκριση της στα ημιτελικά του Euro πανηγυρίζει η Γαλλία, αφού μέσω της διαδικασίας των πέναλτι επικράτησε 5-3 της Πορτογαλίας.

Οι Ίβηρες δεν κατάφεραν να επαναλάβουν το ίδιο σκηνικό με εκείνο που διαδραματίστηκε στο ματς κόντρα στη Σλοβενία την οποία και απέκλεισαν στα πέναλτι, αφού το δοκάρι του Ζοάο Φέλιξ ήταν αρκετό για να τους «καταδικάσει».

Ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές για την Πορτογαλία στο τουρνουά ήταν ο Πέπε. Ο 41χρονος κεντρικός αμυντικός της Πόρτο, πραγματοποίησε μεγαλειώδεις εμφανίσεις και τόσο με το πάθος, όσο και με την εμπειρία του, κράτησε την άμυνα της ομάδας του στις δύσκολες στιγμές.

Ωστόσο μετά τον αποκλεισμό ήταν απαρηγόρητος και... κατάφερε, σε μια σπάνια σκηνή, να «συλληφθεί» από τον τηλεοπτικό φακό, κλαμένος στον ώμο του Κριστιάνο Ρονάλντο!
 

Πηγή: sport-fm.gr