Euro 2024: Ο Κέρτις Τζοούνς είναι ο δεύτερος παίκτης που κόβεται από την αποστολή της Αγγλίας

Επίσημη ενημέρωση από τη πλευρά της Αγγλίας αναφέρει πως ο Κέρτις Τζοούνς αποχωρεί από την ομάδα ενόψει του Euro. Είναι ο δεύτερος κατά σειρά που αποχωρεί μετά και τον Τζέιμς Μάντισον

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.
18+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Μετά τον Τζέιμς Μάντισον, ο Κέρτις Τζοούνς γίνεται ο δεύτερος παίκτης που κόβεται από την αποστολή της Αγγλίας.

Ο νεαρός χαφ της Λίβερπουλ δεν θα βρίσκεται στα γήπεδα της Γερμανίας αφού συμπεριλαμβάνεται στη λίστα με τους 7 παίκτες οι όποιοι δεν θα ακολουθούσαν την υπόλοιπη αποστολή στο Euro 2024.

Θυμίζουμε πως ο ομοσπονδιακός τεχνικός των Άγγλων, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ επέλεξε 33 παίκτες για να ξεκινήσει η προετοιμασία για το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του καλοκαιριού άλλα θα έπρεπε να κόψει 7 από εκείνους αφού η επίσημη λίστα της διοργάνωσης πρέπει να αποτελείται από 26 παίκτες.

Οι υπόλοιποι 5 ποδοσφαιριστές που θα πρέπει να δουν τη διοργάνωση από το «σπίτι τους», αναμένεται να αποφασιστούν και ανακοινωθούν μετά και το φιλικό απέναντι στην Ισλανδία στο Γουέμπλεϊ (7/6).

 

Πηγή: sport-fm.gr
TAGS: Euro 2024