Η τελική αποστολή της Γερμανίας για το Euro 2024

Δείτε την τελική 26άδα την οποία επέλεξε ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν για την αποστολή της Γερμανίας στο Euro που φιλοξενεί.

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.
18+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Το τελικό ρόστερ της εθνικής Γερμανίας για το Euro που ξεκινά στη χώρα της (14/06) έγινε γνωστό από τον Γιούλιαν Νάγκελσμαν.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός τεχνικός αποφάσισε να «κόψει» τον πορτιέρε Αλεξάντερ Νίμπελ, καταλήγοντας στην οριστική 26άδα που θα προσπαθήσει να επαναφέρει τα «πάντσερ» στην κορυφή της Ευρώπης για πρώτη φορά από το 1996.

Υπενθυμίζουμε ότι εξαρχής ήταν εκτός προεπιλογής οι Ζούλε, Χουμελς, Γκορέτσκα και Μπραντ προκαλώντας την έκπληξη, ενώ απουσιάζουν και τα ονόματα των Βέρνερ και Γκνάμπρι οι οποίοι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν θα προλάβουν να έχουν αποθεραπευθεί και να είναι έτοιμοι για τις αναμετρήσεις.

Αναλυτικά η αποστολή:

Τερματοφύλακες: Μάνουελ Νόιερ (Μπάγερν Μονάχου), Μαρκ Άντρε Τερ Στέγκεν (Μπαρτσελόνα), Όλιβερ Μπάουμαν (Χόφενχαϊμ)

Αμυντικοί: Βάλντεμαρ Άντον, Μαξιμιλιάν Μίτελσταντ (και οι δύο από Στουτγκάρδη), Μπέντζαμιν Χένριχς, Νταβίντ Ράουμ (και οι δύο από Λειψία), Γιόσουα Κίμιχ (Μπάγερν Μονάχου), Ρόμπιν Κοχ (Άιντραχτ Φρανκφούρης), Αντόνιο Ρίντιγκερ (Ρεάλ Μαδρίτης), Νίκο Σλότερμπεκ (Ντόρτμουντ), Τζόναθαν Τα (Λεβερκούζεν)

Μέσοι: Ρόμπερτ Άντριχ, Φλόριαν Βιρτς (Λεβερκούζεν), Κρις Φούριχ (Στουτγκάρδη), Πασκάλ Γκρος (Μπράιτον), Ιλκάι Γκιντογκάν (Μπαρτσελόνα), Τόνι Κρόος (Ρεάλ Μαδρίτης), Τζαμάλ Μουσιάλα, Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς και Λιρόι Σανέ (Μπάγερν Μονάχου)

Επιθετικοί: Μαξιμιλιάν Μπέιερ (Χόφενχαϊμ), Νίκλας Φίλκρουγκ (Ντόρτμουντ), Κάι Χάβερτς (Άρσεναλ), Τόμας Μίλερ (Μπάγερν Μονάχου), Ντενίζ Ουντάβ (Στουτγκάρδη)

Πηγή: sport-fm.gr