Euro 2024 - Γερμανία: Ο Ρούντιγκερ τραυματίστηκε πανηγυρίζοντας - Αμφίβολος για τους «16»

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έπαθε τράβηγμα πανηγυρίζοντας και η Γερμανία ίσως ξεμείνει από στόπερ εν όψει των «16»

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.
18+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

Κίνδυνο να παίξει στους «16» του Euro 2024 με αναπληρωματικό δίδυμο στόπερ διατρέχει η Γερμανία. Δεδομένη είναι η απουσία του Γιόναταν Τα, ο οποίος δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα και θα εκτίσει μια αγωνιστική, ενώ αμφίβολος είναι ο Αντόνιο Ρούντιγκερ. Ο στόπερ της Ρεάλ σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ έπαθε τράβηγμα πανηγυρίζοντας το γκολ της ισοφάρισης στις καθυστερήσεις απέναντι στην Ελβετία (1-1).

«Μπορεί να είναι πρόβλημα αυτό. Θα περιμένουμε να δούμε τις εξετάσεις του», είπε ο προπονητής της Γερμανίας, Γιούλιαν Νάγκελσμαν, που σίγουρα θα επιστρατεύσει τον Νίκο Σλότερμπεκ αντί του Τα και ίσως αναγκαστεί να βάλει τον Βαλντεμάρ Άντον εφόσον λείψει και ο Ρούντιγκερ.

Σαν να μην έφτανε αυτό, ο Μάνουελ Νόιερ μετά το ματς εμφανίστηκε με δεμένο το αριστερό του πόδι λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, έστω κι αν λέγεται πως δεν θα έχει πρόβλημα να αγωνιστεί.

Πηγή: sport-fm.gr