Βηρυτός

Το Ισραήλ σφυροκοπά τη Βηρυτό με στόχο τον διάδοχο του Νασράλα - Όλες οι τελευταίες εξελίξεις

Στόχος των επιθέσεων ήταν ο Χασέμ Σαφιεντίμ, η τύχη του οποίου αγνοείται - Σφυροκόπημα της Βηρυτού, μεγάλες εκρήξεις κοντά στο αεροδρόμιο της λιβανέζικης πρωτεύουσας 

Κλείσιμο

Μοναδικές εικόνες: 100 ελέφαντες τρέχουν για να γλιτώσουν από τις πλημμύρες στην Ταϊλάνδη - Δείτε βίντεο

Σοβαρές πλημμύρες έχουν πλήξει τη βόρεια Ταϊλάνδη τις τελευταίες εβδομάδες που προκλήθηκαν από τον τυφώνα Yagi, την ισχυρότερη καταιγίδα της Ασίας φέτος

Πάνω από 100 ελέφαντες αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν το καταφύγιό τους στην Ταϊλάνδη λόγω σφοδρών πλημμυρών.

Τέσσερις από αυτούς φαίνονται σε βίντεο που κυκλοφόρησε από το The Elephant Nature Park, στο Τσιάνγκ Μάι της Ταϊλάνδης, να περπατούν μέσα στα νερά της πλημμύρας, καθώς το προσωπικό προσπαθεί να τους απομακρύνει.

Ο ιδρυτής του πάρκου Saengduean Chailert, είπε ότι ο ελέφαντας που ακολουθούσε τελευταίος είναι τυφλός και γι' αυτό κινήθηκε αργά.

Σοβαρές πλημμύρες έχουν πλήξει τη βόρεια Ταϊλάνδη τις τελευταίες εβδομάδες που προκλήθηκαν από τον τυφώνα Yagi, την ισχυρότερη καταιγίδα της Ασίας φέτος.

Οι πλημμύρες σάρωσαν το καταφύγιο των ελεφάντων στις 3 Οκτωβρίου, μετά από έντονες βροχοπτώσεις που προκάλεσαν την ταχεία άνοδο των νερών του ποταμού Mae Taeng.

Το προσωπικό είπε στο BBC την Παρασκευή ότι το καταφύγιο έχει 126 ελέφαντες. Εννέα από αυτoύς έχουν κολλήσει στην άκρη του πάρκου, αλλά όλοι είναι ασφαλείς.

Πηγή: skai.gr