Χαμός με τους Tenacious D: Μέλος έκανε πλάκα για την απόπειρα δολοφονίας κατά του Τραμπ - Τι είπε πάλι ο στόμας του... (video)

Αποστάσεις πήρε ο Τζακ Μπλακ

Σφοδρές αντιδράσεις έχουν ξεσπάσει από την κίνηση του Κάιλ Γκας, μέλους του συγκροτήματος Tenacious D, που αστειεύτηκε με την απόπειρα δολοφονίας κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

Μάλιστα, όπως αναφέρει το ABC News, το συγκρότημα του ηθοποιού Τζακ Μπλακ ματαιώνει την περιοδεία του και βάζει «όλα τα μελλοντικά δημιουργικά σχέδια σε αναμονή».

Ο Γκας αστειεύτηκε κατά τη διάρκεια μιας συναυλίας λέγοντας «μην χάσετε τον Τραμπ την επόμενη φορά», αφού του είπαν να κάνει μια ευχή, ενώ έσβηνε τα κεριά σε μια τούρτα γενεθλίων. Το περιστατικό συνέβη στο Σίδνεϊ της Αυστραλίας, όπου πραγματοποιεί περιοδεία.

Ο 64χρονος Γκας ζήτησε συγγνώμη, γράφοντας ότι η ατάκα ήταν «εξαιρετικά ακατάλληλη, επικίνδυνη και ένα τρομερό λάθος». 

«Δεν συγχωρώ τη βία οποιουδήποτε είδους, σε οποιαδήποτε μορφή, εναντίον οποιουδήποτε», ανέφερε ο Γκας στο Instagram. «Αυτό που συνέβη ήταν μια τραγωδία και λυπάμαι απίστευτα για τη σοβαρή έλλειψη κρίσης μου. Ζητώ βαθύτατα συγγνώμη από όσους απογοήτευσα και λυπάμαι ειλικρινά για κάθε πόνο που προκάλεσα».

Πηγή: skai.gr