ΚΑΙΡΟΣ

Treat Williams: Από αιμορραγία πέθανε ο ηθοποιός στο τροχαίο με τη μοτοσικλέτα του

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ο οδηγός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, αναμένεται να παρουσιαστεί για την απαγγελία κατηγοριών στις 25 Σεπτεμβρίου στο ποινικό τμήμα του ανώτερου δικαστηρίου του Βερμόντ, στο Μπένινγκτον

Ο Treat Williams πέθανε από «σοβαρό τραύμα και αιμορραγία» μετά από ατύχημα με μοτοσικλέτα τον Ιούνιο, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας του Βερμόντ.

Οι αρχές επιβεβαίωσαν, επίσης, την Τρίτη 1 Αυγούστου 2023, ότι ο άνδρας που προκάλεσε τη σύγκρουση κατηγορείται για οδήγηση από «βαριά αμέλεια» με αποτέλεσμα τον θάνατο του ηθοποιού. 

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου, ο οδηγός οδηγούσε ένα SUV Honda Element στις 12 Ιουνίου, όταν «έστριψε στην πορεία της μοτοσικλέτας του Williams», με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του ηθοποιού, σύμφωνα με την ανακοίνωση.

Ο οδηγός, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος, αναμένεται να παρουσιαστεί για την απαγγελία κατηγοριών στις 25 Σεπτεμβρίου στο ποινικό τμήμα του ανώτερου δικαστηρίου του Βερμόντ, στο Μπένινγκτον.

Η ενημέρωση έρχεται, σχεδόν, δύο μήνες αφότου ο εκπρόσωπος του Williams, Barry McPherson, επιβεβαίωσε ότι ο ηθοποιός του «Everwood» πέθανε σε ηλικία 71 ετών.

«Ήταν ο πιο καλός άνθρωπος. Ήταν τόσο ταλαντούχος. Οι κινηματογραφιστές τον λάτρευαν. Ήταν η ‘’καρδιά’’ του Χόλιγουντ από τα τέλη της δεκαετίας του 1970», ανέφερε ο εκπρόσωπός του για τον θάνατό του. «Ήταν πραγματικά περήφανος για την απόδοσή του φέτος. Ήταν τόσο χαρούμενος με τη δουλειά που του έδωσα. Είχε μια ισορροπημένη καριέρα».

Την ίδια ημέρα του ατυχήματος, η αστυνομία εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία ανέφερε ότι ο οδηγός του αυτοκινήτου χτύπησε τον ηθοποιό, ενώ «προσπαθούσε να στρίψει αριστερά σε ένα πάρκινγκ». 

Ωστόσο, ο ηθοποιός του «Hair» δεν μπόρεσε να αποφύγει τη σύγκρουση και πετάχτηκε από τη μοτοσικλέτα του. «Υπέστη κρίσιμα τραύματα και μεταφέρθηκε αεροπορικώς στο Albany Medical Center, στο Albany της Νέας Υόρκης, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του», αναφέρεται στην ανακοίνωση.
 

Πηγή: skai.gr