Το «Silo» είναι η νέα δυστοπική σειρά του Apple TV+ - Δείτε το trailer

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον υποψήφιο για Emmy σεναριογράφο, Graham Yost

Το Apple TV+ κυκλοφόρησε το τρέιλερ για την επερχόμενη δυστοπική σειρά Silo. Η σειρά επιστημονικής φαντασίας βασίζεται στην επιτυχημένη τριλογία μυθιστορημάτων του Hugh Howey και θα κάνει παγκόσμια πρεμιέρα στις 5 Μαΐου 2023.

To Silo έχει ήδη συγκεντρώσει την προσοχή για το εντυπωσιακό καστ που περιλαμβάνει τους Rebecca Ferguson, Common, Harriet Walter, Chinaza Uche, Avi Nash, David Oyelowo, Rashida Jones και Tim Robbins.

Τοποθετημένο σε έναν μελλοντικό κόσμο όπου οι τελευταίοι 10.000 άνθρωποι στη γη ζουν σε ένα γιγαντιαίο σιλό που βρίσκεται εκατοντάδες ορόφους βαθιά μέσα στο έδαφος, η σειρά ακολουθεί την ιστορία της Juliette, την οποία υποδύεται η Rebecca Ferguson, μιας μηχανικού που αναζητά απαντήσεις για τη δολοφονία ενός αγαπημένου της προσώπου. Καθώς εμβαθύνει, ανακαλύπτει ένα μυστήριο πολύ πιο βαθύ απ’ ό,τι φανταζόταν και σύντομα συνειδητοποιεί ότι η αλήθεια μπορεί να είναι πιο θανάσιμη από τα ψέματα που της έχουν πει.

Η σειρά δημιουργήθηκε από τον υποψήφιο για Emmy σεναριογράφο, Graham Yost, ο οποίος εκτελεί και χρέη showrunner. Ο Morten Tyldum, υποψήφιος για Όσκαρ για τη δουλειά του στα Defending Jacob και Imitation Game, σκηνοθετεί τα τρία πρώτα επεισόδια. 

Το Silo θα κάνει πρεμιέρα με τα δύο πρώτα επεισόδια, ακολουθούμενο από ένα νέο επεισόδιο εβδομαδιαίως, κάθε Παρασκευή έως τις 30 Ιουνίου 2023, στο Apple TV+. 

Πηγή: watchandchill
TAGS: Σειρά