Την Κυριακή 22 Μαΐου, το BBQ Stories ταξιδεύει στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στα όμορφα Ζαγοροχώρια. Σε μία μαγευτική περιοχή με βουνά, ποτάμια και ιστορικά γεφύρια, ο Αλέξανδρος συναντά καλόκαρδους ανθρώπους για να στήσουν δύο ακόμη λαχταριστά bbq.
Μετά το rafting στον ποταμό Βοϊδομάτη, η ψησταριά στήνεται σε μία εντυπωσιακή τοποθεσία και η εμπειρία στη φύση αλλάζει επίπεδο. Στο γεφύρι της Κλειδωνιάς, παρέα με αληθινούς φυσιολάτρες, ψήνει «Μοσχαρίσια σπάλα με μανιτάρια».
Στη συνέχεια, ο Αλέξανδρος εξερευνά τα μονοπάτια στο γραφικό Μονοδένδρι και συναντά μία καλή φίλη για καφεδάκι και σπιτική πίτα. Κάνει fly-fishing, πριν πάρει τον δρόμο για τον Άγιο Μηνά, ένα ξεχασμένο αλλά πανέμορφο χωριό του Ζαγορίου, και ετοιμάζει στο bbq «Μπριζόλα Tomahawk με πλιγούρι, πολύχρωμα τοματίνια και μυρωδικά».
Στα Ζαγοροχώρια, έναν από τους πιο γραφικούς τόπους της Ελλάδας, κάθε εικόνα είναι και μία καρτ ποστάλ, κάθε μπουκιά και ένα κομμάτι από την παράδοση και κάθε bbq μία ακόμη ευκαιρία για απολαυστικό φαγητό και καλή παρέα.
Την Κυριακή 22 Μαΐου στις 17.40, στον ΣΚΑΪ
Διαβάστε τις Ειδήσεις σήμερα και ενημερωθείτε για τα πρόσφατα νέα.
Ακολουθήστε το Skai.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.