ΚΑΙΡΟΣ

Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Your browser doesn’t support HTML5 audio

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα, 31 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου, στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας   

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

Τηλεόραση

  • «Ένα προδότης ανάμεσα μας» της Susanna White: ΣΚΑΪ στις 22.00, Δευτέρα 31/07

Δραματικό θρίλερ μυστηρίου του 2016 με τους Ewan McGregor και Naomie Harris. Ένα συνηθισμένο ζευγάρι Άγγλων, ο Πέρι και η Γκέιλ, βρίσκονται στο Μαρόκο για διακοπές. Εκεί θα γνωρίσουν τον Ρώσο Ντιμά και θα κάνουν παρέα. Αυτό που δεν γνωρίζουν είναι ότι ο Ντιμά είναι μέλος της ρωσικής μαφίας. O Ντιμά εξαναγκάζει τον Πέρι να μεταφέρει απόρρητες πληροφορίες στις αγγλικές μυστικές υπηρεσίες. Το ζευγάρι θα βρεθεί ξαφνικά διαμέσου ενός διεθνούς παιχνιδιού κατασκοπίας και βρώμικης πολιτικής. Ο Πέρι και η Γκέιλ Θα ταξιδέψουν με την βία από το Παρίσι στη Βιέννη και από εκεί στις Γαλλικές Άλπεις και τελικά στο Λονδίνο προκειμένου να βρουν έναν σύνδεσμο με την Βρετανική κυβέρνηση. 

  • «La la land» του Damien Chazelle: COSMOTE CINEMA 1HD στις 21.00, Πέμπτη 03/07

Πολυβραβευμένη δραματική κομεντί-musical του 2016 με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling και Emma Stone. Στην πόλη που γεννιούνται και πεθαίνουν τα όνειρα, δύο νέοι ερωτεύονται, προσπαθώντας ταυτόχρονα να φτάσουν τους στόχους τους. Στη βραβευμένη με έξι Όσκαρ ταινία, μια επίδοξη ηθοποιός και ένας μουσικός της τζαζ ζουν έναν μεγάλο έρωτα, ενώ συγχρόνως κυνηγούν τα όνειρά τους. Θα καταφέρει η αγάπη τους να επιβιώσει στη σκληρή πραγματικότητα του Λος Άντζελες; 

  • «Prisoners» του Denis Villeneuve: ΣΚΑΪ στις 22.00, Παρασκευή 04/08

Βραβευμένο θρίλερ μυστηρίου του 2013 με τους Hugh Jackman και Jake Gyllenhaal. Όταν η μικρή κόρη της οικογένειας Ντόβερ εξαφανίζεται, μαζί με εκείνη κι ενός φιλικού ζευγαριού, η αστυνομία προσπαθεί να βρει στοιχεία και υπόπτους. Γεμάτος αγωνία, ο Κέλερ Ντόβερ αποφασίζει να πάρει την υπόθεση στα χέρια του, περιπλέκοντας περισσότερο την υπό πίεση χρόνου υπόθεση.

Πλατφόρμες

  • «99 Σπίτια» του Ramin Bahrani στο CINOBO

Κορυφαίο δράμα μυστηρίου του 2014 στις νέες προσθήκες του Cinobo, με τους Andrew Garfield και Michael Shannon. Ο Κάρβερ υπόσχεται στον Νας ένα τρόπο για να ξανακερδίσει το σπίτι του και να μπορέσει να παρέχει ασφάλεια στην οικογένειά του, σταδιακά όμως τον παρασύρει σε ένα lifestyle πλούτου και γκλαμ. O Νας υποχρεώνεται να κάνει έξωση σε οικογένειες από τα σπίτια τους και καθώς πέφτει όλο και βαθύτερα στον ιστό του Κάρβερ, αρχίζει να συνειδητοποιεί ότι η κατάσταση γίνεται ολοένα και πιο βίαιη. Ένα συνταρακτικά επίκαιρο κοινωνικό δράμα πάνω στον αμοραλισμό και στη φρίκη ενός συστήματος που παίζει με τις περιουσίες των ανθρώπων.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr