ΚΑΙΡΟΣ

Οι ταινίες που θα δούμε αυτή την εβδομάδα σε TV και πλατφόρμες

Ξεχωρίσαμε 10 από τις καλύτερες ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα, 26 έως 30 Ιουνίου, στην τηλεόραση και σε streaming πλατφόρμες – και αξίζουν σίγουρα την προσοχή σας  

Ξεχωρίζουμε 10 ταινίες, δράσης, δραματικές, κωμωδίες, αλλά και αστυνομικά θρίλερ που θα δούμε αυτή την εβδομάδα στην τηλεόραση και σε online πλατφόρμες και υπόσχονται να κάνουν τις βραδιές μας πιο ευχάριστες.

  • «Η Ευνοούμενη» του Γιώργου Λάνθιμου: ALPHA στις 00.15, Τετάρτη 28/06

Δραματική κωμωδία εποχής του 2018 που εκτυλίσσεται στην Αγγλία του 18ου αιώνα. Εστιάζει στην πολιτική ισχύ και τις εντάσεις που αναπτύσσονται γύρω από την βασίλισσα Άννα (Olivia Colman) και τις δύο γυναίκες που ανταγωνίζονται για την εύνοια της. Όταν καταφτάσει στην αυλή του παλατιού  μια νεαρή υπηρέτρια, η Άμπιγκεϊλ (Emma Stone), θα προσπαθήσει να κερδίσει την εύνοια της φιλάσθενης βασίλισσας και οι ισορροπίες θα ανατραπούν πλήρως. 

  • «Eldorado: Όλα όσα μισούσαν οι Ναζί» του Benjamin Cantu: Πρεμιέρα Τετάρτη 28/06 στο NETFLIX

Ιστορικό ντοκιμαντέρ Γερμανικής παραγωγής που κάνει πρεμιέρα αυτή την Τετάρτη στο Netflix. Στη δεκαετία του ΄20 στο Βερολίνο, το Ελντοράντο αποτελεί θρύλο – ένα παρακμιακό και ηδονιστικό νυχτερινό κλαμπ στο οποίο ομοφυλόφιλα και τρανς άτομα χορεύουν μαζί με πλούσιους και ισχυρούς. Σε αυτό το φόντο συναντιούνται οι ήρωες αυτής της εξαιρετικής ιστορίας, οι οποίοι αποτελούν μέρος του πρώτου κινήματος LGBT στην ιστορία. Αυτή η ταινία απεικονίζει για πρώτη φορά πώς η αναδυόμενη ταυτότητά τους ήταν συνυφασμένη με τη διεστραμμένη σχέση των Ναζί με την ομοφυλοφιλία στις δικές τους τάξεις. Συνδυάζει βιογραφικές ιστορίες, αρχειακό υλικό και φωνές φημισμένων ιστορικών, της τελευταίας γενιάς μαρτύρων και μελών της οικογένειας με ακριβείς, υπερσύγχρονες αναπαραστάσεις.

  • «Ιδιωτική Έρημος» του Aly Muritiba στο CINOBO

Δραματική ρομαντική ταινία που ήταν η πρόταση της Βραζιλίας για τα Όσκαρ 2022. Ο σαραντάχρονος Ντάνιελ βρίσκεται σε αναστολή από την αστυνομία για όσο διάστημα εκπονείται εσωτερική έρευνα για άσκηση παράνομης βίας. Όταν η Σάρα, η διαδικτυακή του ερωτική σύντροφος, σταματά να απαντάει στα μηνύματα του, αποφασίζει να την αναζητήσει, κάτι που θα αποδειχθεί μάταιο. Κυκλοφορεί με την φωτογραφία της Σάρα στο χέρι, όμως κανείς δεν δείχνει να αναγνωρίζει τη γυναίκα. Μέχρι που ένας άντρας εμφανίζεται και δηλώνει πως θα τον φέρει σε επαφή μαζί της, υπό πολύ συγκεκριμένους όρους.

Διαβάστε περισσότερα στο monopoli.gr