ΚΑΙΡΟΣ

Survivor: Τέλος το All Star, επιστρέφουν στην Αθήνα οι παίκτες - Στον ημιτελικό η Μαριαλένα

Στο τελευταίο αγώνισμα για φέτος διακυβευόταν η θέση στον ημιτελικό δίπλα στον Σάκη Κατσούλη. Την θέση αυτή εξασφάλισε με τη νίκη της η Μαριαλένα

Όλα τα ωραία κάποτε τελειώνουν. Μετά από 6 μήνες και περισσότερα από 110 επεισόδια έφτασε η ώρα της επιστροφής στην Αθήνα για τους All Star Survivors, που συγκινημένοι αποχαιρέτησαν για τελευταία φορά την παραλία τους. 


Στο τελευταίο αγώνισμα για φέτος διακυβευόταν η θέση στον ημιτελικό δίπλα στον Σάκη Κατσούλη. Την θέση αυτή εξασφάλισε με τη νίκη της η Μαριαλένα. 


Για Νίκο και Μάριο από την άλλη ξεκίνησε μια τελευταία ψηφοφορία η οποία θα λήξει στο Γαλάτσι λίγο μετά την έναρξη του ημιτελικού. Στη συνέχεια ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει το όνομα του παίκτη που θα βρεθεί στον ημιτελικό, και θα διεκδικήσει μαζί με Σάκη και Μαριαλένα μια θέση στον τελικό. Το τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού δεν έμοιαζε σε τίποτα με τα προηγούμενα. Οι παίκτες έκαναν έναν απολογισμό της πορείας τους, και ενημερώθηκαν ότι μόλις φτάσουν Αθήνα άμεσα θα δουν τους αγαπημένους τους. 


Μετά από αυτό ο Γιώργος Λιανός σήμανε τη λήξη του τελευταίου Συμβουλίου του Νησιού με την ανακούφιση να είναι έκδηλη στα πρόσωπα των παικτών. 

 

Πηγή: skai.gr