Survivor: Οι αθλητικές γνώσεις του Σάκη και ο Μάριος σε mode Κατσαούνη

Απ' ό,τι φάνηκε το μπάσκετ δεν είναι το αγαπημένο άθλημα του παίκτη

Σε μία συγκινησιακά φορτισμένη ερώτηση για τον Γιώργο Λιανό ο Σάκης Κατσούλης απάντησε λάθος και προκάλεσε την έντονη αντίδραση των υπολοίπων. Ο Σάκης δεν ήξερε πόσες φορές έχει στεφθεί πρωταθλητής Ευρώπης ο μπασκετικός Παναθηναϊκός. «Εξάστερος αγόρι μου!»

Απ' ό,τι φάνηκε το μπάσκετ δεν είναι το αγαπημένο άθλημα του παίκτη. Μια και ο ίδιος έχει υπάρξει ποδοσφαιριστής εύκολα θα μπορούσε κανείς να υποθέσει ότι θα κέρδιζε σε ερωτήσεις με θέμα το δικό του άθλημα, αλλά δεν...

Αδύναμος σε ό,τι αφορά ποδοσφαιρικές γνώσεις φάνηκε και ο Μάριος, ο οποίος ξέχασε μια ντουζίνα Πρωταθλήματα του Ολυμπιακού.

Ο ίδιος λίγο αργότερα σε διαφορετικό παιχνίδι βρέθηκε με ένα γυναικείο εσώρουχο στο στόμα. Παρά το ότι δεν μπορούσε να δει αναγνώρισε γρήγορα το αντικείμενο. 

Ο Νίκος Μπάρτζης από την άλλη παιδεύτηκε αρκετά μέχρι να καταλάβει τι κρατούσε, και όταν κατάλαβε δεν ήταν καθόλου χαρούμενος που το βρήκε. 

Στο τελευταίο παιχνίδι οι δύο παίκτες, Μάριος και Νίκος, έπρεπε να συνεργαστούν για να μπορέσουν να πάρουν τη νίκη. Ωστόσο ο Μάριος φαίνεται να δυσκολεύεται στο παιχνίδι Πες το αλλιώς όσο σε κανένα άλλο. 

Ο Κύπριος μάς έφερε στο μυαλό μοναδικές στιγμές από τον περσινό κύκλο του ριάλιτι, εκεί που ο Γιώργος Κατσαούνης έμελλε να αφήσει το στίγμα του ανεξίτηλο στο ίδιο παιχνίδι. 

Πηγή: skai.gr