ΚΑΙΡΟΣ

Survivor - Επιστροφή του Κουίζ: Το Σινικό Τείχος και οι βέρες Σάκη και Μπόγδανου

Σάκης και Μπόγδανος ήρθαν αντιμέτωποι με μια κατάσταση που απ’ ότι φαίνεται θα τους απασχολήσει άμεσα, αν δεν τους απασχολεί ήδη

Μετά από μεγάλο διάστημα απουσίας το ένα και μοναδικό Κουίζ ερωτήσεων επέστρεψε στο παιχνίδι και οι παίκτες το χάρηκαν ιδιαίτερα. Αρχικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Σταυρούλα Χρυσαειδή κλήθηκαν να απαντήσουν σε ερώτηση για singles και δεσμευμένους...

Ο Κωνσταντίνος λίγο αργότερα πιάστηκε από τον Γιώργο Λιανό να έχει έντονο διάλογο με την Μαριαλένα. Ο παίκτης αναγκάστηκε να αποκαλύψει ότι δεν προσπαθούσε να βρει την απάντηση και να βοηθήσει τον συμπαίκτη που διαγωνιζόταν εκείνη τη στιγμή, παρά εξηγούσε στη Μαριαλένα ποιο είναι το Σινικό Τείχος!

Σάκης και Μπόγδανος ήρθαν αντιμέτωποι με μια κατάσταση που απ’ότι φαίνεται θα τους απασχολήσει άμεσα, αν δεν τους απασχολεί ήδη. Οι δύο παίκτες απάντησαν σε ερώτηση σχετικά με την επιλογή βερών από ζευγάρια, με τον έναν να προσπαθεί να αποσπάσει από τον άλλο κάποια δήλωση που θα συζητηθεί. 

Από την άλλη, τα ελεύθερα πουλιά Βασάλος και Μπάρτζης, σε πολύ πιο χαραρούς τόνος απάντησαν σε ερώτηση που αφορούσε μέσο όρο χρονικής διάρκειας στο σεξ, με τον Κ. Βασάλο να απαντά υπεραισιόδοξα και τον αντίπαλό του να παίρνει τον πόντο. 

Πηγή: skai.gr