ΚΑΙΡΟΣ

Survivor All Star: Οι Μαχητές πάλεψαν αλλά οι Διάσημοι πήραν την ασυλία

Στους Κόκκινους παρά τις νίκες, τα έπαθλα και τα σαλάχια δεν λείπουν τα προβλήματα

Μετά το προηγούμενο αποκαρδιωτικό 10-3 και το ακόμη πιο αποκαρδιωτικό 9-0 σερί που υπέστησαν οι Μπλε, όφειλαν στους εαυτούς τους να παλέψουν πραγματικά για να αποκαταστήσουν την εικόνα τους. Έτσι και έγινε, όμως και πάλι οι Κόκκινοι κατάφεραν να είναι εκείνοι που πήραν τη νίκη. 


Πριν από την έναρξη του αγώνα υπήρξε από μία εσωτερική σύγκρουση για κάθε ομάδα. Αρχικά στους Μπλε, παραπονέθηκε ο Κρις ξανά για τους λόγους για τους οποίους τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του, με ορισμένους από αυτούς να εκνευρίζονται και να παίρνουν τον λόγο.


Από την άλλη στους Κόκκινους παρά τις νίκες, τα έπαθλα και τα σαλάχια δεν λείπουν τα προβλήματα. Η Αφροδίτη Σκαφίδα νιώθει αποκλεισμένη από τους συμπαίκτες της και την ανησυχία της αυτή αποκάλυψε ενώπιον όλων. Ο Κόρο πήρε τον λόγο και περιέπλεξε την κατάσταση ενώ και άλλοι παίκτες αντέδρασαν για αυτή την ξαφνική επίθεση. 


Μετά τη λήξη της αναμέτρησης και την νίκη των Διασήμων, Σάκης και Μαριαλένα που πρωταγωνίστησαν στο Flag Race, αγκαλιάστηκαν και πείραξαν ο ένας τον άλλο ως αντίπαλοι. 


Αργότερα ο Σάκης μιλώντας για τον αγώνα κόντρα στην αγαπημένη ανέφερε πω κάθε άλλο παρά εύκολη υπόθεση ήταν. 


 

Πηγή: skai.gr