Survivor All Star: Μακριά και αγαπημένες(;) οι δύο ομάδες - Δείτε βίντεο

Μπορεί πριν τον αγώνα να μην υπήρξε κάποιο σκηνικό έντασης, ωστόσο μετά την επικράτηση των Μπλε «βγήκαν τα μαχαίρια». 

Στο Survivor All Star αίσθηση προκάλεσε η κίνηση των Κόκκινων να απομονωθούν από τους Μπλε, βάζοντας ένα παραβάν προκειμένου να αποκτήσουν τον δικό τους χώρο. Οι σχέσεις μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές, πράγμα που έγινε φανερό και στο επεισόδιο της Δευτέρας (15/5).

Μπορεί πριν τον αγώνα να μην υπήρξε κάποιο σκηνικό έντασης, ωστόσο μετά την επικράτηση των Μπλε «βγήκαν τα μαχαίρια». Οι παίκτες των δύο ομάδων άρχισαν να αλληλοκατηγορούνται μεταξύ τους για τάσης απομόνωσης και αλλαγή στον τρόπο συμπεριφοράς.

Τα πρώτα «καρφιά» πέταξε ο Σάκης Κατσούλης κάνοντας λόγο για «παιδιάστικη συμπεριφορά», αναφερόμενος πρωτίστως στον Μάριο Πρίαμο, τον Νίκο και ιδιαίτερα τον Ηλία, τον οποίο θεωρούσε και φίλο του.

Ο Ηλίας φάνηκε να δείχνει, βέβαια, μια θέληση για συμφιλίωση, τονίζοντας ότι η υπόλοιπη κόκκινη ομάδα έχει βάλει λόγια στον Κόρο, με τον οποίο είχαν στενή φιλία. Η Σταυρούλα ήταν λιγότερο διπλωματική στις δηλώσεις, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θέλει να έχει κανένα πάρε-δώσε με την αντίπαλη ομάδα.

Η συζήτηση μεταφέρθηκε και στο Συμβούλιο του Νησιού, με τον Γιώργο Λιανό να θέτει το ζήτημα του «παραβάν» στην ατζέντα της συζήτησης. Χαρακτηριστικό του χάσματος που υπάρχει, ο Κωνσταντίνος Βασάλος παραδέχθηκε ότι «υπάρχουν παίκτες που δεν γουστάρουν ο ένας τον άλλον», ενώ και ο Σάκης ανέφερε ότι δεν γίνεται όλοι να είναι φίλοι με όλους σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού και πως έχει μάθει πράγματα που αγνοούσε από το προηγούμενο Survivor. Από την πλευρά του, ο Σπύρος Μαρτίκας αποκάλεσε «αποκρουστικό» το παραβάν, το οποίο τους κάνει να νιώθουν ανεπιθύμητοι.


 

Πηγή: skai.gr